Tapion Sulalle valitaan vuosittain valiokuntia, joissa keskustellaan, ideoidaan ja toteutetaan seuran kannalta hyödyllisiä asioita. 

Kukin valiokunta voi päättää toimintasektorinsa toiminnasta ja taloudellisista asioista seuran toimintasuunnitelman ja hallituksen ohjeiden mukaisesti. Seuran hallitukseen tulee kuitenkin viedä seuran kannalta olennaiset päätökset. Seura toivoo valiokuntien aktiivista toimintaa ja on siihen kannustaakseen varannut jokaiselle valiokunnalle pienimuotoisen tukisumman, jota voi käyttää valiokuntatapaamisiin liittyviin kustannuksiin.

Haluaisimme sinutkin mukaan toimintaan! Ilmoita kiinnostuksestasi tai kysy lisää hallitukselta tai suoraan valiokunnan puheenjohtajalta.

Miksi lähteä mukaan valiokuntaan?

  • Mahdollisuus kehittää TS:ää ja tehdä makeita juttuja sinua kiinnostavilla tavoilla
  • Se on tapa tutustua muihin seuran jäseniin!
  • Saat kokemusta, josta on hyötyä myös työelämässä (ns. CV-merkintä)
  • Ei ajallista sitoutumista, vaan voit osallistua omien mahdollisuuksiesi mukaan

Alla näet valiokuntamme ja suuntaa antavan kuvauksen kunkin valiokunnan toiminnasta sekä nykyiset kokoonpanot:

Valmennusvaliokunta

Haluatko päästä suunnittelemaan seuran valmennuksen tulevaisuutta? Tule haastamaan toiminnanjohtaja Valmennusvaliokuntaan!

Valmennusvaliokunta vastaa seuran valmennuksen linjasta ja tavoitteista. Se ylläpitää seuran valmentajayhteisöä ja varmistaa, että valmennuksen laatu vastaa sovittua.

Vellu Melleri (pj.)

Koulutusvaliokunta

Tiedätkö miten valmentajistamme saisi entistäkin parempia? Tule koulutusvaliokuntaan!

Tapion Sulan menestys on perustunut pitkään valmentajiemme osaamiseen ja sen johdonmukaiseen kehittämiseen. Koulutusvaliokunta järjestää valmentajaleirejä ja edistää valmentajien toisiltaan oppimista.

Laura Vokkolainen (pj.)

Talousvaliokunta

Haluaisitko kehittyä myynnissä? Talousvaliokunnassa voi harjoitella yritysmyyntiä.

Taloudenpidossa tärkeää on, että menot eivät ole tuloja suuremmat. Talousvaliokunta varmistaa meillä tämän, sillä se vastaa vuosibudjetin laatimista. Se pyrkii parhaansa mukaan myös kasvattamaan seuran tuloja - yrityskumppanuuksien solmiminen ja avustusten hakeminen kuuluvat sen tehtäviin.

Eetu Li (pj.)

Kilpailuvaliokunta

Tykkäätkö kisojen tunnelmasta? Tule auttamaan kisojen järkkäämisessä!

Kilpailutoiminta on yksi seuran kulmakivistä. Järjestämme vuosittain useat Sulkapalloliiton alaiset viralliset kisat ja monia seuran sisäisiä kisoja, kuten ranking-kisat ja nelinpeliturnaus pikkujouluaikaan. Olemme saaneet kansainvälisiäkin palkintoja kilpailujemme laadusta! Kilpailuvaliokunta vastaa näiden järjestämisestä.

Elina Väisänen (pj.)

Tiedotusvaliokunta

Haluaisitko tehdä mielenkiintoista sisältöä someen? Entä kiinnostaako journalismi?

Tämä valiokunta vastaa tiedonkulusta niin seuran sisällä kuin seurasta ulkomaailmaankin. Nettisivujen ja sometilien ylläpito sekä sähköpostitse lähetettävän jäsenpostin kokoaminen kuuluvat valiokunnan ydintehtäviin. Pääkieli on suomi, mutta tärkeimmät infot pyritään laatimaan myös englanniksi. Näiden tehtävien lisäksi Tiedotusvaliokunta pitää yllä yhteyttä Länsiväylään ja muihin paikallismedioihin.

An Cong (pj.)

Hupitoimikunta

Tule järjestämään hupia ja ylläpitämään TS-henkeä!

Hupitoimikunta varmistaa, että seurassa on aina hyvä meininki. Seurakulttuurin ja hyvän tunnelman ylläpitäminen kuuluvat sen vastuualueisiin. Hupitoimikunta myös vastaa tapahtumien, kuten kauden päättäjäisten ja pikkujoulujen järjestämisestä. Juhlavuonna Hupitoimikunta vastasi TSanomat-jäsenlehden julkaisemisesta, ansioituneiden jäsenten muistamisesta ja 60v. -juhlien järjestämisestä.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram