Sulkapallo Espoo - aloita sulkapallo hyvässä seurassa

Tapion Sulka on Suomen suurimpia ja menestyneimpiä sulkapalloseuroja – ja on ollut sitä jo vuosikymmeniä. Tapion Sulka tarjoaa laadukasta sulkapallovalmennusta Espoossa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille.

Seura on perustettu elokuun 21. päivä vuonna 1960 ja on Suomen vanhimpia sulkapalloseuroja. Nykyään seuran jäsenistössä onkin jo kolmannen polven tapionsulkalaisia. 

Vuosien varrella seuran harjoituksia ja kilpailuja on järjestetty erinäisissä tiloissa ympäri Espoota ja Helsinkiä, mutta seuran kotihalliksi on vakiintunut jo edellisen vuosituhannen puolella Tapiolan Urheilupuistossa sijaitseva Esport Center. Lisäksi harjoittelemme mm. Otaniemessä ja  Suurpellossa.

Seuran tarkoituksena on olla eräänlainen sulkapallon tavaratalo: jokaiselle lajista kiinnostuneelle löytyy jotakin ikään ja taitotasoon katsomatta. Seurastamme löytyy niin suomenmestareita kuin kerran viikossa pelailevia - ja kaikkea siltä väliltä.

Ensisijaisena painopisteenämme on laadukas lasten ja nuorten toiminta. Tapion Sulka on Olympiakomitean ja Suomen Sulkapalloliiton Tähtiseura. Tämä tarkoittaa muun muassa, että Tapion Sulka noudattaa reilun pelin sääntöjä kaikessa toiminnassaan. 

Me arvostamme Tapion Sulassa hyvää yhteishenkeä ja kannustusta, ja olemmekin sulkapallopiireissä tunnettuja erinomaisesta seurahengestämme. Siitä kertoo myös Suomen Sulkapalloliiton myöntämä Vuoden seura 2015 -palkinto.

Järjestämme sulkapallon harjoitus- ja pelivuoroja sekä lajia tukevia oheisharjoituksia. Tämän lisäksi järjestämme vuosittain useampia kilpailuja: niin kansainvälisiä, kansallisia kuin seuran sisäisiä kilpailuja. Hyvän yhteishengen kohottamiseksi ja ylläpitämiseksi järjestämme myös muuta oheistoimintaa jäsenillemme.

Tutustu ryhmiimme ja kokeile sulkapalloa kanssamme!

Tapion Sulka vuosi vuodelta

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram