Tapion Sulka on Olympiakomitean ja Suomen Sulkapalloliiton tähtiseura. Tämä tarkoittaa sitä, että seura noudattaa laajemmin hyväksyttyjä hyviä tapoja lasten ja nuorten urheiluharrastuksen tukemiseksi. Näitä tapoja ovat mm.

  • Tähtiseuran edustama arvopohja rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle.
  • Lapsen ja nuoren paras liikunnassa ja urheilussa on lapsen kasvun ja kehityksen tukemista sekä lapsuuden kunnioittamista.
  • Lasten ja nuorten urheilussa tärkeää on ilo, innostus, oppiminen ja kehittyminen sekä kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua.
  • Tähtiseuratoiminnan tavoitteena on löytää seurassa yhteinen toimintatapa ja periaatteet, joilla laadukasta lasten ja nuorten toimintaa voidaan toteuttaa.

Tähtiseuratoiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat. Lisää tietoa tähtiseuran laatutekijöistä löydät täältä.

Tapion Sulan junioriryhmien pelisäännöt

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram