Pysy mukana menossa - liity jäsenpostin saajaksi!

Saat kauden aikana 2-6 jäsenpostia, jossa kerrotaan seuran asioista ja muista tärkeimmistä sulkapalloaiheisista uutisista.

Voit myös peruuttaa jäsenpostin helposti tästä, jos haluat osoitteesi pois listalta.
Tapion Sulka ry:n tiedotussähköpostilistan tietosuojaseloste

Yksityistunnit

Tapion Sulka tarjoaa seuran jäsenille myös yksityisvalmennusta. Tämä on erityisen hyvä tapa harjoitella silloin, jos ei ole mahdollisuutta osallistua säännölliseen viikkovalmennukseen taikka jos haluaa vielä täydentää harjoittelua, jota muutoin tekee. Valmentajina toimivat Tapion Sulan valmentajat.

Yksityistuntien tavoitteet räätälöidään pelaajan kanssa yhdessä ja ajankohdasta sovitaan erikseen valmentajan kanssa. Pelaaja varaa ja maksaa itse kentän ja TS laskuttaa pelaajaa valmennuksen osalta.

Yksityistunneista voit kysyä lisää päävalmentaja Lasse Lindelöfiltä, tai voit myös nykäistä valmentajiamme hihasta hallilla.

Seuravaatteet

Tapion Sulan seuravaatteita voi tilata koko kauden ajan suoraan BADStore-nettisivuilta. Katso tilausohjeet ja muut vaate-edut täältä.

Tapahtumia

Tapion Sulka järjestää vuosittain useita tapahtumia. Jäsenillä on mahdollisuus osallistua pikkujouluihin, kauden päättäjäisiin sekä kuukausittaisiin ranking-kisoihin. Kauden aikana Tapion Sulka järjestää myös muutaman Sulkapalloliiton virallisen kilpailun - pelaamisen lisäksi jäsenet ovat tervetulleita kisojen järjestelytalkoisiin.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram