Aloittelija tai kokenut konkari? Ranking kisa on kaikille!

Tapion Sulan ranking-tapahtuma on kaikille seuran jäsenille, ikään ja taitotasoon katsomatta, suunnattu leikkimielinen ja maksuton kilpailu. Rankingeihin osallistuu niin aloittelevia harrastelijoita kuin luokiteltuja kilpapelaajia. Jokainen osallistuja pääsee pelaamaan tasoaan vastaavassa poolissa ja saa vähintään kolme ottelua samaan pooliin kuuluvia vastaan. Tämä on erinomaisen hauska tapa hankkia pelikokemusta ja nauttia liikunnasta.

Kilpailupaikkana toimii Esport Center (Koivu-Mankkaan tie 3, Espoo). Kilpailuun ilmoittaudutaan Tapion Sulan myClub -palvelussa viimeistään kilpailupäivää edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä.

Aiemmasta poiketen, ilmoittautuminen ei enää ole mahdollista paikan päällä Esport Centerissä. Mikäli myClub-ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, ilmoittaudu sähköpostilla hallitus@tapionsulka.fi.

Ilmoittautuneet jaetaan ranking-sijoituksensa mukaisesti neljän, viiden tai kuuden henkilön pooleihin riippuen osallistujamäärästä. Pelit alkavat klo. 10. Olethan ajoissa paikalla, jotta ehdit lämmitellä ennen pelejä ja että pelit saadaan ajallaan käyntiin. Tapahtuma kestää noin 3-4 tuntia, joten hieman evästä kannattaa varata mukaan.

Pelit pelataan kilpailijoiden omilla sulkaisilla palloilla. Kilpailuihin on hyvä tuoda omia sulkaisia palloja, mutta jos omia palloja ei löydy, voi palloja tavallisesti ostaa myös paikan päällä.

Sijoitus listalla muuttuu sen mukaan, miten pelit sujuvat.

Kevään 2023 ranking-tapahtumat järjestetään:

Tapahtumat löytyvät päivämäärien linkeistä. Ilmoittautuminen aukeaa 2 viikkoa ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram