Aloittelija tai kokenut konkari? Ranking kisa on kaikille!

Tapion Sulan ranking-tapahtuma on kaikille seuran jäsenille, ikään ja taitotasoon katsomatta, suunnattu leikkimielinen ja maksuton kilpailu. Rankingeihin osallistuu niin aloittelevia harrastelijoita kuin luokiteltuja kilpapelaajia. Jokainen osallistuja pääsee pelaamaan tasoaan vastaavassa poolissa ja saa vähintään kolme ottelua samaan pooliin kuuluvia vastaan. Tämä on erinomaisen hauska tapa hankkia pelikokemusta ja nauttia liikunnasta.

Kilpailupaikkana toimii Esport Center (Koivu-Mankkaan tie 3, Espoo). Kilpailuun ilmoittaudutaan Tapion Sulan myClub -palvelussa viimeistään kilpailupäivää edeltävänä päivänä klo 21.00 mennessä.

Mikäli sinulla on haasteita ilmoittautumisen kanssa tai muuta kysyttävää, laita viestä ranking@tapionsulka.fi.

Paikanpäällä ilmoittautuminen ei ole mahdollista, joten laitathan viestiä etukäteen. Laitathan viestiä myös mikäli esimerkiksi sairastut etkä pääse pelaamaan, tai poista ilmoittautumisesi MyClubista.

Ilmoittautuneet jaetaan ranking-sijoituksensa mukaisesti neljän, viiden tai kuuden henkilön pooleihin riippuen osallistujamäärästä. Pelit alkavat klo. 10. Olethan ajoissa paikalla, jotta ehdit lämmitellä ennen pelejä ja että pelit saadaan ajallaan käyntiin. Tapahtuma kestää noin 3-4 tuntia, joten hieman evästä kannattaa varata mukaan.

Pelit pelataan omilla palloilla, joita on mahdollista ostaa paikan päältä tapahtuman järjestäjiltä, jolloin hinta laskutetaan MyClubin kautta laskulla.

Sijoitus listalla muuttuu sen mukaan, miten pelit sujuvat. Pelaajien järjestäminen pooleissa tulosten perusteella tapahtuu BWF:n sääntöjen mukaisesti.

Lue myös ohjeet tapahtumassa toimimiseen!

Kevään 2024 ranking-tapahtumat järjestetään:

Tapahtumat löytyvät päivämäärien linkeistä. Ilmoittautuminen aukeaa 2 viikkoa ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram