U17-15 SM ja Ikäluokkamestaruudet 13.-14.4.

22 maaliskuun, 2024

Tervetuloa U17-15 SM- ja ikäluokkamestaruuskisoihin!

Tänä vuonna kisat pelataan 13.-14.4. Esport Centerissä, Espoossa. Paikalle saapuu taitavia sulkapallon pelaajia ympäri Suomea kisaamaan omien ikäluokkiensa voitoista. Pallot sisältyvät hintaan ja tänä vuonna ilmoittautumisrajoitukset mahdollistavat pelaajien osallistumisen yhteen kaksinpeliin ja jopa kolmeen nelinpeliin. 

Paikalla on myös FZ Forzan myyntipiste sekä mailojen jännityspalvelu. Esport Centerissä on tarjolla lounasta, ja hallin läheltä löytyy myös useita ravintoloita sekä ruokakauppoja. Parkki on myös ilmainen kisojen ajan.

Ilmoittautua saa kaikki kilpailulisenssin omistavat pelaajat (tietoa lisenssin ostosta täältä), vaikka ei olisi vielä kisaamisesta paljon kokemusta. Taso kisassa on Suomen kovinta, joten tule katsomaan miten oma tasosi kansallisella tasolla mittautuu, sekä inspiroitumaan uusien Suomen mestareiden pelitaidoista! Kisaan tarvitaan myös paljon vapaaehtoisia näyttämään pisteitä, avustamaan toimitsijapöydällä sekä luomaan tunnelmaa. Paikalle voi tulla samana päivänä kyselemään hommia tai vain katsojaksi, mutta ilmoittautua avustamaan voi myös etukäteen omalle valmentajallesi.

Ilmoittautumismaksut (pallot sisältyvät hintaan):

  • kaksinpelit 32 €/pelaaja
  • nelinpelit 16 €/pelaaja
  • HUOM. Tapion Sulka maksaa oman seuran jäsenten ilmoittautumismaksun!

Ilmoittaudu Tournament Softwaressa lauantaihin 30.3. mennessä.

Milloin: 13.-14.4.2024

Missä: Esport Center, Koivu-Mankkaan tie 3, Espoo

Mitä: U17-15 SM & ikäluokkamestaruudet

Miten: Ilmoittaudu 30.3. mennessä Tournament Softwaressa

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram