TS:n kesän fysiikkatreenit

17 kesäkuun, 2023

Tapion Sulka järjestää läpi kesän 2x viikossa kaikille yli 10-vuotiaille jäsenilleen ilmaisia avoimia fysiikkatreenejä. Valmentajana harjoituksissa toimii Nella Siilasmaa.

Tiistaisin klo 18-19.30 ohjelmassa on juoksukuntopiiriä ja loikkia, myöhemmin kesällä myös nopeus- ja ketteryyspainotteista tekemistä. Lähtö on Esportin ulko-ovilta klo 18 ja treeni tapahtuu Esportin lähiympäristössä. Sadesäällä siirrymme sisälle Esportiin treenaamaan. Tiistain treenit jatkuvat heinäkuun loppuun asti, eli 25.7. on viimeiset tiistain fysiikkatreenit.

Sunnuntaisin klo 18-19.30 ohjelmassa on porrastreeni Lauttasaaren urheilupuistossa (Lahnalahdentie 4, Helsinki). Porrastreeni on loistavaa kestävyys ja voimakestävyys harjoittelua, sekä räjähtävyyttä kehittävää treeniä. Sadesäällä harjoituksen siirtämisestä / perumisesta ilmoitetaan nettisivujen etusivulla Ilmoitustaululla. Juhannuksen jälkeisenä sunnuntaina (25.6.) EI OLE porrastreenejä! Sunnuntain treenit jatkuvat aina seuraavan kauden alkuun asti, eli 13.8. on viimeiset sunnuntain fysiikkatreenit.

Kaikki treenit soveltuvat monen tasoisille pelaajille ja kaikkien harjoitusten rasitusta on mahdollista skaalata pelaajan oman fyysisen tason mukaisesti. Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, ja niissä voi käydä juuri silloin, kun omaan aikatauluun sopii. Tulethan kuitenkin ajoissa paikalle ja juomapullon sekä hyvien ulkoliikuntaan sopivien kenkien ja vaatteiden kanssa varustautuneena.

Tervetuloa!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram