Tervetuloa pikkujouluihin 10.12.2022

6 joulukuun, 2022

Tapion Sulan perinteistä pikkujoulupäivää vietetään lauantaina 10.12.2022. Pikkujoulupäivän ohjelma alkaa Esport Centerissä perinteisellä pikkujoulujen neluriturnauksella. Neluriturnauksessa palkitaan myös paras tiimiasu! 

Pelien jälkeen suunnataan Sokos Hotel Tapiola Gardeniin syömään.

Pikkujoulujen päivälliselle tulee ilmoittautua viimeistään keskiviikona 7.12. ja neluriturnaukseen viimeistään perjantaina 9.12. klo 18.

Neluriturnaus

Leikkimielinen neluriturnaus alkaa klo 10. Tervetulleita ovat kaikenikäiset ja -tasoiset seuramme pelaajat. Kaikki parit saavat otteluita niin alkupooleissa kuin jatkopeleissäkin. Valitse itsellesi mukava pari ja ilmoittautukaa peleihin yhdessä. Neluriturnaus on ilmainen, ja korvaa viimeisen ranking-tapahtuman, eli kaksinpelirankingit jatkuvat taas tammikuussa.

Ilmoittaudu parisi kanssa neluriturnaukseen viimeistään perjantaina 9.12. klo 18 oheisen lomakkeen kautta: https://forms.gle/BVc4ji6KXnbLPdNg9 .

Päivällinen

Päivälliselle on tarkoitus siirtyä Esportin suihkujen ja jälleen päällä olevien saunojen kautta Tapiola Gardeniin. Tapion Sulka tekee ravintolaan pöytävarauksen, joten päivällisen ilmoittautumisille viimeinen päivä on keskiviikko 7.12. Päivälliselle pääsee ilmoittautumaan tämän lomakkeen kautta: https://forms.gle/Xc7sV3Wm9RDgaZPUA .

Päivälliselle ovat tervetulleet myös avecit, ilmoitathan heidän tulonsa myös samaisella lomakkeella. Päivällinen on omakustanteinen, ravintolan tarjontaan pääset tutustumaan täältä: https://raflaamo.fi/fi/ravintola/espoo/grill-it-tapiola-garden-espoo/menu/2637/a-la-carte .

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram