Tavoitteena lisää kilpapelaajia, toimivampi hallinto ja enemmän aktiivisia jäseniä

13 tammikuun, 2019

Tapion Sulan toiminta nojaa pitkiin perinteisiin. Seuramme on jo vuosien ajan ollut ”sulkapallon tavaratalo”. Seuramme tarjoaa jokaiselle lajista kiinnostuneelle jotakin, ikään ja taitotasoon katsomatta. Nyt kuusi vuotta toimineen päätoimisen valmentajan avulla olemme pystyneet kasvattamaan seuran jäsenmäärää, nuorentamaan jäsenten ikärakennetta sekä löytäneet uusia kilpajunioreita. Seuran päivittäisten asioiden hoitoon on seuraan palkattu koordinaattori tukemaan sekä toiminnanjohtajan että hallituksen työskentelyä. 

Vuoden 2019 tavoitteena on edelleen lisätä jonkin verran kilpapelaajiemme määrää, varsinkin pienimmissä junioreissa jatkuvuuden varmistamiseksi, ja nostaa selvästi nykyisten junioreidemme tasoa. Seuran nykyiset valmentaja- ja kenttätilaresurssit eivät mahdollista laajamittaista kilpapelaajamäärän kasvua. Pienryhmätoimintaa tullaan jatkamaan myös vuonna 2019 ja sitä on tarkoitus kokeilla myös pienempien kilpajuniorien valmennuksessa tekniikan oppimisen tehostamiseksi.

Tapion Sulka tarjoaa laadukasta sulkapallo-opastusta pelaajan ikään tai taitotasoon katsomatta. Valmennus ja ohjaus seurassamme perustuu sille pohjalle, jolla sulkapalloon perehdyttämistä on seurassa tehty jo useamman vuosikymmenen ajan. Edistämme valmentajiemme kehitystä seuran sisäisellä valmentajaleirillä. Lisäksi järjestämme ensiapukoulutuksen kaikille valmentajille. Eräs mielenkiintoinen koulutus on keväällä 2019 alkava huippuvalmentajakoulutus. Seura kustantaa valmentajien osallistumiset Suomen Sulkapalloliiton, Valon ja Etelä-Suomen Liikunnan ja Urheilun järjestämiin koulutuksiin.

Yksi tavoitteistamme on tehdä sulkapallon ja liikuntaharrastuksen aloittamisesta helppoa kaikille ikään ja taustaan katsomatta. Jatkamme käytäntöä, että ryhmät voidaan vetää monikielisinä, jolloin myös vieraskieliset lapset voivat osallistua. Tapion Sulka seurana ja sulkapallo lajina onkin suosittua esimerkiksi aasialaistaustaisten perheiden keskuudessa ja toimimme osaltamme ulkomaalaisten lasten ja perheiden integroitumisessa yhteiskuntaan sekä monikulttuurisuuden edistäjinä.

Yhteisöllisyyttä pyritään lisäämään aktivoimalla jäseniä osallistumaan seuratoimintaan. Seuran valiokuntiin haetaan tulevalla kaudella uusia jäseniä, jotta seuratoimintaan saadaan uutta virtaa ja näkyvyyttä. Aktiivinen seuratoiminta luo myös hyvät edellytykset markkinoida seuraa potentiaalisille yhteiskumppaneille, joiden tuki on jatkossa yhä tärkeämmässä roolissa toiminnan jatkuvuuden kannalta.

Tutustu vuoden 2019 toimintasuunnitelmaan

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram