Kesäleiri junioreille 13.-17.6.

30 maaliskuun, 2022

Tervetuloa mukaan Tapion Sulan vauhdikkaalle kesäleirille Esport Centerissä viikolla 24!

Leiri on tarkoitettu 9-15 vuotiaille harraste- ja kilpajunnuille. Leiri on suunnattu Tapion Sulan jäsenille, mutta myös seuran ulkopuoliset ovat tervetulleita mikäli paikkoja jää vapaaksi. Pelaajat jaetaan leirillä tarvittaessa tasoryhmiin.

Leirillä on toimintaa päivittäin klo 9.30-15.30. Ohjelmassa on kaksi sulkapalloharjoitusta, sekä muuta liikuntaa sisällä ja ulkona. Hintaan kuuluu lounas.

Leirin päävalmentajana toimii Helena Santalahti apunaan kaksi tai useampi apuvalmentaja.

Leirin hinta on 230€, sisältäen harjoitukset, pallot ja lounaan. Leirille osallistuvilla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Ilmoittautumiset myClubissa, viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 3.6. Leirille mahtuu maksimissaan 30 pelaajaa.

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä juniorin nimi, syntymäaika, mahdolliset ruoka-aineallergiat, sekä huoltajan yhteystiedot (nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero).

Lisätietoja ilmoittautumisesta Lasse Lindelöfiltä (lasse.lindelof@tapionsulka.fi) ja lisätiedot leiristä Helena Santalahdelta (helenasantalahtih@gmail.com, puh. 040 169 6076).

Tervetuloa mukaan!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram