Espoo Women's Open arvonta ja aikataulu

27 helmikuun, 2023

Lauantaina pyörähtää vuoden 2023 Espoo Women's Open käyntiin ja nyt löytyy kisan aikataulu ja arvonta tournament softwaresta (täältä)!

Kilpailu pelataan yksipäiväisenä, eli alkupoolien lisäksi kaikki jatkopelit pelataan lauantaina. Huomioithan, että pelisi saattavat jatkua alkupoolipelien jälkeen, vaikka et kaikkia alkupoolipelejä olisikaan voittanut. Sarjassasi saattaa alkupoolin kaksi parasta mennä jatkokaavioon, tai mikäli sarjassasi on alajatkokaavio, jatkuu kaikilla pelit alkupoolin jälkeen. Apuja kaavioiden lukemiseen saat järjestäjiltä hallilla, rohkeasti kysymään jos tuntuu epävarmalta.

Harrasteluokkien maksut hoidetaan kisapaikalla Mobilepaylla tai käteisellä. Myös harrasteluokissa pelataan sulkaisilla palloilla, osallistujilla tulee olla omat pallot mukana. Palloja voi tarvittaessa ostaa kisapaikalta (maksu Mobilepayllä).

Poisjäänneistä pyydetään ilmoittamaan meilitse heti poisjäännin varmistuessa: elina.h.vaisanen@gmail.com. Kilpaluokissa poisjääneen pelaajan tilalle on mahdollista ilmoittaa uusi pelaaja perjantaina klo 20 mennessä. Muuten ottelu on luovutusvoitto vastustajille.

Paidat saa hallilta kisapäivänä! Tervetuloa!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram