Eli+ Sports urheilusukkia NYT saatavilla

3 marraskuun, 2023

TS:n huippupelaaja Erik Li on toteuttanut pitkäaikaisen haaveensa ja perustanut urheiluvaatebrändin Eli+ Sports! Ensimmäisenä tuotteena markkinoille on saatu Eli+ Sports sukat, joita pääsee nyt tilaamaan Tapion Sulan alennuksella Badstore Suomi -nettikaupasta (mistä löytyy myös kaikki muut Tapion Sulan seuratarjouksen tuotteet, seurapaidat yms). Suora linkki nettikauppaan artikkelin lopussa.

Halusimme tietää, mistä idea oman yrityksen perustamiseen syntyi, ja miksi Eli+ Sports sukat on ehdottomasti kannattava ostos. Seuraavaksi siis haastattelussa itse Erik Li:

Miten keksit lähteä yrittäjäksi?

"Olen aina miettinyt, että oma yritys ja vaatebrändi olisi hieno juttu, mm. sanoin jo 10-vuotiaana kaverille, että isona mulla on oma vaatebrändi. Itse sukkaidea lähti x-socks juoksusukasta, kun mietin miten voi olla näin paha ryöstö maksaa 20€ sukista. Ja siitä se idea lähti lumipallon tavalla kasvamaan. Tavoitteena olisi tuottaa suomalaista laadukasta vaatetta, joka ei maksaisi ihan maltaita."

Miksi juuri nämä sukat kannattaisi kaikkien hankkia?

"Ne on hyvät urheilusukat: eivät ole tehty puuvillasta, joka yleisesti kovettuu ja menee rikki helposti, ja taas verrattuna muihin ei-puuvillaurheilusukkiin, niin tämä on vähemmän liukas (kun on saanut pari käyttökertaa ja pesukertaa alle). Eli tavallaan ottaa puuvillasukasta ja urheilusukasta molemmista vaan hyvät puolet. Sukat on vastuullisesti Suomessa tuotettuja, eli tuetaan kotimaista vaateteollisuutta. Hinnan puolesta on halvempi verrattuna moniin muihin "pro"sukkiin, hintaa hieman toki kallistaa eettinen tuotanto ja pienyrityksen pienemmät tuotantomäärät. Ja tottakai ostamalla sukat tuet myös mua ja autat firmaa, jotta se voi kasvaa ja tehdä lisää entistä parempia tuotteita."

  Tästä linkistä sukkakaupoille: https://martekman.fi/eli-sports-socks . (Muista käyttää kassalla koodia "tsfzbadminton" saadaksesi -30% alennusta.)

  Tapion Sulka Ry 
  toimisto@tapionsulka.fi

  Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
  050 5960643
  lasse.lindelof@tapionsulka.fi
  Tietosuojaseloste
  © 2020 Tapion Sulka ry
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram