Vuoden 2015 juniorivalmentajaksi on valittu Noora Kuurne

15 joulukuun, 2015

Tapion Sulan juniorivalmentajaksi on tänä vuonna valittu Noora Kuurne. Täysin puskista Nooralle tullut tunnustus julkistettiin tiistaina Esport Centerissä kilpajunioreiden ja aikuisten kovaa menoa -ryhmän todistaessa tapahtumaa. Nooralta illan valmennukset olivat jo ohi, mutta puskista yllättänyt palkinto sai hyvälle mielelle. Palkinnon lisäksi Nooralle annettiin mojovat aplodit, kourallinen yläfemmoja ja TS:n uutukainen lämmittelypaita.

Noora tunnetaan valmentajana, joka tuo sulkapalloharjoitteisiin vivahteita muista liikuntaharrastuksistaan. Viisivuotiaana tanssin aloittanut Noora kertoo, että tanssin maailmasta hän on tuonut mukanaan liikkuvuutta kasvattavia harjoituksia sekä erilaisia venytyksiä. 

Vuoden juniorivalmentajan tittelistään huolimatta Noora haluaa oppia vielä paljon uutta ja lisää. Intohimoa ja intoa valmentamiseen ei Nooralta tosiaan puutu, mutta samansuuntaista otetta hän odottaa valmennettaviltaankin. "Treeneissä mennään kovaa ja keskittyen". 

Vuoden juniorivalmentaja on valittu Tapion Sulassa vuodesta 2008. Tutustu myös aiempiin vuoden juniorivalmentajiin.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram