Vuoden 2014 juniorivalmentajaksi on valittu Tuomas Kidron

8 joulukuun, 2014

Tuomas Kidron (24) on valittu Tapion Sulan vuoden 2014 juniorivalmentajaksi. Valinta julkistettiin lauantaina 6.12. seuran pikkujouluissa. Vuoden juniorivalmentaja on nimetty Tapion Sulassa vuosittain vuodesta 2008 alkaen. 

Kahdeksan vuotta eri ikäisiä pelaajia valmentanut Tuomas kertoo aloittaneensa aluksi apuvalmentajana. "Näillä kentillä aloitin", kertoo Tuomas ja osoittaa Esport Centerin kenttiä 7 ja 8. "Sen jälkeen olen valmentanut eri ihmisten kanssa". Tänä iltana on käynnissä 15-17 -vuotiaiden ryhmän valmennus yhdessä Lasse Lindelöfin kanssa.
Tuomaksen sulkapalloilu on alkanut 7-vuotiaana. Ennen yläastetta pelaamisesta tuli säännöllisempää ja kilpaileminenkin tuli tutuksi. "Meitä oli kymmenen junnun joukko, jolla kiersimme kisoja. Kilpaileminen loppui kaikilla aika samaan aikaan. Minä olen kai ainoa, joka pyörii hallilla enää aktiivisemmin."
 
Valmentamisestaan Tuomas mainitsi heti palkintojenjaon yhteydessä, että hallille valmentamaan lähteminen ei koskaan harmita. "Filosofiani valmentajana on, että en voi pakottaa ketään tulemaan treeneihin. Voin kuitenkin neuvoa ja näyttää. Loppu on pelaajasta kiinni ja hänen pitää päättää, tekeekö kuten neuvoin." 
 
 
Tuomaksen mielestä valmentaja huippuhetkiä ovat ne kun valmennettava saa jonkun pitkään harjoitellun lyönnin onnistumaan. "Se motivoi. Viimeiset kolme vuotta ovat olleet omankin kehittymisen kannalta kiinnostavimpia." 
 
Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram