Voiton salaisuus on huolellisessa valmistautumisessa

6 marraskuun, 2016

Edellisvuoden nelurikisassa jaettiin kaksi ykkösijaa. Team Pendolino eli Michael Ristaniemi ja Joonas Karhula voitti nelinpelien mestaruuden. Tiimiasukisan ykköspaikka heltisi biitsisulkikseen sopivin asuin Marikki Pitkäselle ja Roosa Laurikaiselle. 

Pelaajat ovat valmiina tämän vuoden kisaan, vaikkakin Michaelin neluripari on Joonaksen esteiden vuoksi vaihtunut. Yhteinen nimittäjä tämän vuoden kisaan valmistautumisessa on huolellisuus.

- Omasta puolestani voin sanoa, että huudoista saa henkistä etua, jos niitä osaa käyttää - ja me tullaan niitä käyttämään kyllä - joten suosittelen perehtymään huutovideoon huolella, evästi Michael haastajiaan nopeassa facebook-haastattelussa. Huutovideolla Michael viittaa pitkään salassa pysyneeseen sulkapallotaktiikan opetusvideon osaan 13: TS huudot. Video löytyy Youtubesta TS:n kanavalta

 Viime vuoden mitalisijat nelurikisassa jaettiin seuraavasti:

  1. Team Pendolino (Joonas Karhula & Michael Ristaniemi)
  2. Eemi Oksanen & Otto Danskanen
  3. Team Squash (Julius von Pfaler & Akseli Danskanen)

Roosa ja Marikki luottavat myös huolelliseen valmistautumiseen. Viime vuoden jälkeen he odottavat kovaa kilpailua ja mahdollisesti myös vastaiskuja. "Pelivarusteita on keräilty ympäri Suomea ja tahtoa puolustaa titteliämme on kasvatettu jo vuoden päivät."

Viime vuoden tapaan asumme tulee tälläkin kertaa olemaan yksityiskohtaisesti suunniteltu ja pelirytmiämme parantava, kertovat Roosa ja Marikki. Myös kehitettävää on löytynyt. "Olemme hioneet puolustuksen timanttiseen kuntoon. Me olemme valmiit heittäytymään, toivottavasti on mahdollisimman moni muukin!"

Nelurikisa pelataan Tapion Sulan pikkujoulupäivänä 19.11. Aamu alkaa ranking-kisoilla vahvistetun ranking-kalenterin mukaisesti ja pelejä jatketaan sen jälkeen nelurikisalla. Nelurikisassa palkitaan sekä paras nelinpelipari että paras tiimiasu. Mallia tiimiasuihin ei kannata katsoa edellisvuoden kuvista vaan noudattaa Marikin ja Roosan ohjeita: heittädy. 

Pelien jälkeen ilta jatkuu Otaniemen Radisson Blu -hotellilla saunomisen, glögien, illallisen ja perinteisen joukkuetietovisan parissa. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita pikkujoulupäivän viettoon. Lisätiedot ilmoittautumisesta ja ohjelmasta

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram