Vinkit uusiksi yrityskumppaneiksi palkitaan

13 elokuun, 2018

Seuramme aikoo tiivistää välejään seudullamme toimiviin tahoihin ja haemme yrityksiä kumppaniksemme. TS on Suomen suurimpia, vanhimpia ja menestyneimpiä lajimme seuroja. Yli 400 jäsenellään pääkaupunkiseudulla merkittävä toimija nuorisotyössä ja syrjäytymisen ehkäisyssä.

Toivoisimme ideoita potentiaalisista uusista kumppaneista kaikilta teiltä, hyvät jäsenet. Uuden yrityskumppanin hankinnassa avustaneet jäsenet palkitaan pallotuubilla (arvo 30 €).

Yhteistyötasoja on kolmenlaisia: kannatusjäsen, kumppani, pääkumppani. Painotukset vaihtelevat yrityksen tarpeen mukaan: nuorisoliikunnan ja syrjäytymisen ehkäisyn tukemisesta, mainostamiseen, ja yrityksen työhyvinvoinnin edistämiseen. Kaikilla tasoilla seuran tarkoituksena on kuitenkin luoda ja ylläpitää pitkäaikaisia yhteistyösuhteita.

Mikäli teillä on mielessänne yrityksiä, jotka voisivat olla kiinnostuneita yhteistyöstä TS:n kanssa, niin ilmoittakaa siitä seuran hallitukselle osoitteeseen michael.ristaniemi@gmail.com tai elina.vaisanen@helsinki.fi

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram