Vanhempainilta 4.2.

13 tammikuun, 2014

Yhtenä seuratoiminnan kehittämisaskeleena seurassa ollaan aloittamassa säännöllisten vanhempainiltojen järjestäminen. Vanhempainillat on tarkoitettu sekä harraste- että kilpapelaajien vanhemmille ja tilaisuuksien tarkoituksena on parantaa tiedonkulkua seurassa sekä tarjota kaikille vanhemmille mahdollisuus saada tietoa seuran toiminnasta ja osallistua seuratoimintaan.

Ensimmäinen vanhempainilta järjestetään tiistaina 4.2. klo 18.00 Esport Centerin kabinetissa (Koivu-Mankkaantie 3, Espoo). Tilaisuuden aiheina ovat Tapion Sulan esittely, arvot, jäsen- ja harjoittelumaksut, valmennustoiminta, kilparyhmiin valinta ja pelaajan polku. Tilaisuuden lopuksi on aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Tilaisuuteen osallistuvat seuran toiminnanjohtaja ja päävalmentaja Lasse Lindelöf, puheenjohtaja Jonne Löytömäki sekä eri toiminta-alueista vastaavat hallituksen jäsenet.

Ennakkokysymyksiä voi lähettää sähköpostilla lauri.raty@iki.fi

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram