Valmennuspäällikön kuulumiset

5 syyskuun, 2022

Kevätkauden aikana seuramme valmennuskaartia vahvistamaan saatiin kokeneista kokenein valmennusvirtuoosi Veli-Markus "Vellu" Melleri. Vellulla on rautainen kokemus valmentamisesta koko Suomen sulkapallon kentällä, maajoukkueesta minisulkikseen. Valmennuspäällikön paikalta nyt Tapion Sulkaa luotsaava Vellu on aloittanut hommansa energialla, jota ei ole hallilla voinut olla huomaamatta! Vauhdikkaan valmennuksen lomassa saimme kerättyä Vellun kommentit lyhyeen haastatteluun ja vielä kirsikkana kakun päälle Vellusta oman TS-profiilin, jonka pääset lukemaan täältä.

Pääsit viime kevätkaudella lennosta mukaan Tapion Sulan toimintaan. Miten kommentoisit kevään kulkua?

"Hienosti lähtivät hommat heti liikkeelle! Paljon tuttuja pelaajia treeneissä ja hallilla, mutta myös useita uusia tuttavuuksia."

Sinulla on kokemusta useiden seurojen toiminnasta mutta myös maajoukkueen valmentamisesta. Mikä on vaikutelmasi TS:n pelaajakaartista ja yleisestä menosta?

"TS:n pelaajat ovat hyvin valmennettuja pelureita ja seurassa on tehty hyvää duunia jo pitkään. Hallilla on hyvä fiilis ja harvinaisen hyvä seurahenki!"

Syksy jatkuu osaltasi yhä vahvemmin mukana TS:n toiminnassa. Millaisia suunnitelmia sinulla on seuralaistemme päiden menoksi? Tai mitä erityisesti odotat kaudelta?

"Kauden suurin uudistus kilpapelaajille on aktiivisemman yhteistyön aloittaminen naapuriseura ESB:n kanssa. Yhteistyö alkoi yhteisillä harjoituksilla jo heti syksyn alusta. Koko seuran väellä taas voimme vihdoin koronan jälkeen järjestää enemmän yhteisiä tapahtumia. Näiden lisäksi tulemme kuluvalla kaudella panostamaan seuran pelaajan polun kehittämiseen ja pelaajien aktiivisempaan osallistumiseen eri tasoisiin kilpailuihin ja tapahtumiin."

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram