Uusia treenimahdollisuuksia aikuisille

22 elokuun, 2019

Tapion Sulassa on tällä syyskaudella uusia treenimahdollisuuksia aikuisille. Uusissa aikuisryhmissä on vielä hyvin tilaa, joten nyt kannattaa joko aloittaa sulkapallon harrastaminen hyvässä seurassa tai lisätä viikkoon yksi tai useampi uusi treeni. Uusien ryhmiemme valmennuksesta vastaa seuramme päävalmentaja Lasse Lindelöf. 

Seuraavissa aikuisten treeniryhmissä on vielä hyvin tilaa:

Maanantaisin klo 20.00 - 21.00. Harjoituksen tavoitteena on parantaa pelaajan lyöntitekniikka erilaisilla perusharjoituksilla. Suunnattu pelaajille, jotka ovat kiinnostuneet kilpailemisesta tai ovat jo kilpailutoiminnassa mukana.

Keskiviikkoisin klo 20.00 - 21.00. Soveltuu paremmille aikuispelaajille, jotka hallitsevat sulkapallon perusteet ja käyvät kilpailuissa. Harjoituksessa pyritään lisäämään pelaajan nopeutta ja räjähtävyyttä sekä parantamaan harjoittelijan jalkatyötä. Ryhmään mahtuu 12 jäsentä, joilta odotetaan hyviä urheilullisia ominaisuuksia.

Tiistaisin klo 18.00 - 19.30. Puolikovaa menoa aikuisille. Ryhmä on suunnattu aloittelijoille ja vähän pelanneille.

Keskiviikkoisin klo 20.00 - 21.00. Sulkapallon perusteita aikuisille.

Torstaisin klo 19.30 - 20.30. Soveltuu paremmille aikuispelaajille, jotka hallitsevat sulkapallon perusteet. Harjoitukset koostuvat nelinpeliharjoituksista.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset lasse.lindelof@tapionsulka.fi

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram