Uusia seuravaatteita

17 lokakuun, 2021

Tapion Sulan uudet seuravaatteet ovat saapuneet Badstore.fi -nettisivulle. 

Jo tuttua FZ Forzan seuravaatevalikoimaa on päivitetty kolmella uudella paidalla sekä uusilla shortsi- ja hamemalleilla. Tutut verkkarit löytyvät edelleen valikoimasta. 

Paitoihin sekä verryttelytakkiin painetaan rintaan seuran logo ja verryttelytakin selkään teksti ”Tapion Sulka”.  Lisäksi paitojen selkään on mahdollista tilata lisämaksusta oma nimi. 

Tilaukset hoidetaan kätevästi suoraan nettikaupasta TS:n nettisivujen seuravaateosiosta löytyvän linkin ja ohjeiden kautta. Samalta sivulta löytyy myös TS:n jäsenille luodun -30% -alennussivun valikoima ja tilausohjeet. Tuotteet ovat sivustoilla jatkuvasti tilattavissa, joten vaatevarastoa voi päivittää missä vain vaiheessa kautta.

Mikäli haluat sovittaa vaatteita ennen tilausta, voi kysyä sovituskokoja hallilla valmentajilta. Esportissa on sovituskokoja uusista paidoista sekä naisten ja lasten shortsi- ja hamemalleista.

Jos seuravaatteista tai niiden tilaamisesta on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä suoraan tilausten toimittajaan (badstore.fi@gmail.com) tai TS:n puolelta seuravaatteista vastaavaan: (tuuliharkonen@hotmail.com).

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram