U19-luokassa ennakoidut nimet kvartseihin

24 lokakuun, 2015

Yllätysten ei juurikaan annettu tapahtua Esport Centerissä perjantaina, kun ensimmäinen kilpailupäivä pelattiin. Hallin täyttivät sadat pelaajat ja katsojat, mikä sai aikaan paljon liikettä, ääntä, iloa ja surua. Panoksena U19-luokassa oli paikka neljännesfinaaleihin ja siten tien jatkuminen kohti finaaleja. Ottelutuloksissa ei kuitenkaan nähty suuria yllätyksiä, sillä pääosin kvartseissa pelaavat kilpailun sijoitettuina pelaajina aloittaneet. Suomalaisväriä jatkopeleissä nähdään valitettavasti vain nelinpeleissä.

 

Poikien nelinpelissä Iiro Nokkala ja Jere Övermark etenivät jatkoon voittamalla suoraan kahdessa erässä kakkossijoitetun virolaisparin Mihkel Laanes ja Mikk Ounmaa. Nokkala jatkaa kisaansa myös sekanelinpelissa yhdessä Elina Niirasen kanssa ja he kohtaavat neljännesfinaalissa ykkössijoitetut venäläispelaajat Rodion Alimovin ja Alina Davletovan. Lauantaina kannattanee muutoinkin kiinnittää huomiota Rodion Alimoviin, joka jatkaa turnauksessa yhä kaikissa kolmessa pelimuodossa.

Muiden ikäluokkien Junior Elite -turnauksessa on lauantaina enemmän suomalaisvärejä kentillä. Tapion Sulan pelaajista moni selvitti perjantain peleistä tiensä lauantain jatko-otteluihin. Osalla pelit vasta alkavat tänään.

Lauantain kaikki ottelun pelataan isossa hallissa kentillä 1 - 16. Tervetuloa katsomaan ja avustamaan rajatuomari- ja pisteennäyttötehtävissä!

Lauantain ottelut:

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram