Tuuli ja Anna voittoon Helsinki Openin nelinpelissä

6 syyskuun, 2015

Kauden ensimmäinen eliittikisa pelattiin Ruskeasuolla. Turnauksen naisten nelinpelin voittivat TS:n Tuuli Härkönen ja Anna Paavola. Tuuli ja Anna olivat kilpailun ykkössijoitettuja ja voittivat loppuottelussa kakkossijoitetut Noora Aholan ja Linnea Vainulan lukemin 21-17, 20-19. Katso finalistien kuva TS:n Facebook-sivuilta.

Seuramme pelaajat keräsivät mitaleita myös muissa luokissa laajasti. Miesten kaksinpelin A-luokassa Akseli Danskanen voitti kultaa. Naisten nelinpelin finaalissa Tapion Sulasta olivat pareineen vastakkain Marikki Pitkänen ja Eerika Kuurne. Marikki voitti yhdessä Hanna Karkauksen (ÖIF) kanssa kolmieräisen ottelun 21-15, 16-21, 21-16.

Tässä kaikki TS:n menestyjät: