TS:n naiset jylläsivät Tähtikisassa

29 tammikuun, 2015

Tuuli Härkönen, Roosa Laurikainen, Nella Siilasmaa ja Hanrong Liu. Siinä nimet, jotka hallitsivat aikuisten luokkia naisten kaksipeleissä. Ja mikä hienointa, kaikki Tapion Sulan pelaajia. Seuramme kansalliset kilpailut tammikuun lopussa sujuivat siis erittäin hienosti. Menestystä tuli myös muissa luokissa. Lisäksi myös kisajärjestelyt sujuivat erittäin mukavasti, mistä kiitos kaikille kisajärjestelyihin osallistuneille.

Katso turnauskuvia lauantailta ja sunnuntailta.

Naisten valioluokan finaalista muodostui Tähtikisan toisen turnauspäivän yksi mielenkiintoisimmista otteluista. Tuuli Härkönen (TS) ja Elina Niiranen (ÖIF) pelasivat yli tunnin mittaisen trillerin, jossa turnauksen kakkossijoitettu Härkönen vei lopulta tuiki tasaisen ottelun nimiinsä ykkössijoitetulta Niiraselta tuloksin 19-21, 23-21, 27-25. Tuuli Härkönen voitti myös sekanelinpelin valioluokan yhdessä Julius von Pfalerin (PuiU) kanssa ja sijoittui toiseksi naisten nelinpelissä parinaan Annmarie Oksa (ÖIF).

Miesten luokissa menestyneimmiksi Tapion Sulan pelaajiksi nousi Akseli Danskanen. Akseli voitti A-luokan kaksinpelin ja sijoittui toiseksi nelinpelin valioluokassa. Monissa luokissa monet finaalit olivat tapionsulkalaisten hallussa.

Tässä lista kaikista TS:n menestyjistä: