TS:n iskujoukko Hysyn kansallisissa

16 helmikuun, 2013

Helsingin yliopiston sulkapalloyhdistyksen Hysyn järjestämiin kansallisiin kilpailuihin osallistui napakka iskujoukko TS:stä. Joukkueella oli edustusta monissa eri luokissa ja menestystäkin tuli: naisten nelinpelistä kahmaistiin hopeaa jo turnauksen ensimmäisenä pelipäivänä!

Naisten nelinpelin B-luokassa pelanneet Roosa Laurikainen ja Marikki Pitkänen pelasivat tasaisen turnauksen ja hävisivät ainoastaan parille Laura Haapola (HYSY)/Jenni Korhonen (L-S). "Turnaus meni aika rutiinilla, harmittaa se hävitty peli", kertasi Roosa tunnelmia ennen palkintojenjakoa. Marikin mukaan pelit menivät semihyvin, mitä se sitten tarkoittikaan. Siitäkin huolimatta hopeamitalisteilla oli kuitenkin hymy herkässä kun palkintopyyhkeet oli saatu kainaloon.

Marikki pelasi nelinpeliä myös A-luokassa yhdessä ESB:n Essi Sakselan kanssa. Iloisella pelillään Marikki ja Essi selvittivät tiensä finaaliin, jossa VipSun Jenni Niinimäki ja ÖIF:n Johanna Rajasärkkä olivat vielä hieman parempia. Marikilla ja Essillä oli ottelussa hetkensä. Varsinkin toisen erän alun aggressiivinen peli siivitti tytöt jo lievään etumatkaan.

Roosa ja Marikki nousivat kaksinpeleissä A-luokkaan vuoden alussa. Singelien ensimmäisellä kierroksella molemmat ottivat kovalla työllä voitot vastustajistaan ja pelit jatkuivat semifinaaleissa. Marikki joutui taipumaan kilpailun 1-sijoitetulle Petra Pylkkäselle ja Roosa vastaavasti 2-sijoitetulle Razan Abdullille. "Olin tyytyväinen kun sain Razanilta erän", hehkutti Roosa. Kentän laidalta näytti ajoittain siltä, että mahdollisuudet olivat paljon suurempaankin. ÖIF:iä edustava Razan Abdul pelasi hieman ailahtelevasti ja Roosa pääsi painamaan hyvinä hetkinä palloa huolella kenttään.

Allekirjoittanut avasi kevätkauden pelit C-luokassa pelaten ensimmäisellä kierroksella HanSu:n Jaakko Saaristoa vastaan. Peli sujui kuin leikki ja edellisen viikon treenien kova meno oli viimeistellyt jalkojen teräksisen kunnon, mielen teräväksi kuin linkkuveitsi ja lyönnit iskeviksi. Ensimmäinen erä mentiin tasatahtia alusta loppuun, Jaakon kuitenkin viedessä erän ratkaisevat pisteet. Toisen erän hurmoksellinen peli ja selvä voitto antoivat hyvät lähtökohdat kolmanteen erään, jossa tasainen tahti jatkui taas ottelupalloon saakka. Pienen herpaantumisen jälkeen vastustaja vei kaksi pistettä enemmän ja samalla mahdollisuudet jatkopeleihin.

Pelit jatkuivat vielä nelinpeleissä, jossa lähdin ensimmäiseen nelinpeliturnaukseeni yhdessä järjestävän seuran Ilkka Tynkkysen kanssa. Vastustajana olleet, Marikin ja Roosan A-luokan nelinpelifinaalissa myöhemmin kaataneet, Jenni Niinimäki ja Johanna Rajasärkkä eivät antaneet minulle ja Ilkalle armoa. Pusersimme itsellemme toisen erän, mutta kokonaisuus kaatui virheisiin. Ei siis jatkopelejä nelurissakaan.

Tapion Sulkaa turnauksessa edusti myös Ville Jokitulppo sekanelinpelin A-luokassa sekä miesten nelinpelin B-luokassa.

Hysyn kilpailu oli kotoisa tapahtuma. Pienessä turnauksessa monet peliluokat saatiin päätökseen jo lauantaina. Kilpailun etenemistä saattoi tällä kertaa seurata vain tulostaululta, sillä tuloksia ei päivitetty kisan aikana nettiin. Tulokset julkaistaan varmasti aikanaan myös netissä Tournament Softwaressa.

Teksti ja kuva: Lauri Räty

 

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram