Tervetuloa Taito- ja Joukkuekisaan 6.1.2024

7 marraskuun, 2023

Mikä olisikaan parempi aloitus uudelle sulkisvuodelle kun Junioreitten Taito- ja Joukkuekisa! Loppiaislauantaina 6.1.2024 keräännytään isolla joukolla Esport Centeriin mittelemään joukkueina muita seuroja ja joukkueita vastaan niin sulkiskentällä kuin erilaisissa taitohaasteissa.

Taito- ja Joukkuekisassa pelataan sulkapallon joukkuekisa sekä kilpaillaan taitoradan ja tietokilpailun sisältävä Taitokisa. Kisat ovat erillisiä ja molemmissa kisataan joukkueina. Melkein kaikissa ikäluokissa pelataan erikseen kilpasarja sekä harrastesarja, eli kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita kisaamaan! Kaikki kisaan osallistuvat saavat päivän päätteeksi kisan logon sisältävän osallistumispalkinnon, ja parhaiten menestyneet joukkueet palkitaan joukkuepokaaleilla. Tapahtuma on ollut aina huippusuosittu, ainutlaatuinen paikka junnujen päästä kokemaan joukkuepelaamista sulkiksessa ja viettää hauska päivä seurakavereidensa kanssa. 

Kisassa pelataan seuraavat luokat: HUOM! Kyseessä on vuoden vaihteessa vaihtuvat uudet ikäluokat!

U9 (2016 syntyneet ja nuoremmat)

U11, Harraste ja Kilpa (v. 2014 & 2015)

U13, Harraste ja Kilpa (v. 2012 & 2013)

U15, Harraste ja Kilpa (v. 2010 & 2011)

Kilpasarjoihin osallistuvat tarvitsevat lisenssin, joka hankitaan Suomisportin kautta. Harrastesarjat ovat hyvin sopivia myös vähemmän tai ei lainkaan kisoissa käyneille pelaajille, siellä taso on maltillinen. Voittoja tärkeämpää on pitää hauskaa, oppia uusia juttuja ja tavata uusia kavereita. U9-luokan osallistumismaksu on 10€ ja muiden luokkien 25€.

Kilpailuun ilmoittaudutaan oman seuran kautta. Kysy seurasi valmentajalta kuka kasaa joukkueet seurastasi (Tapion Sulan pelaajat ilmoittautuvat Nellalle meilitse nella.siilasmaa@gmail.com). Mikäli seurastasi ei löydy juniorin ikäluokkaan joukkuetta, kannattaa ottaa yhteyttä muihin seuroihin, jos heidän joukkueeseensa pääsisi. Näin on monina vuosina toimittu pienemmistä seuroista tulevien pelaajien kanssa, kaikki halukkaat pyritään saamaan mukaan! Valmentajasi voi toivottavasti tässä auttaa, tai sitten voit itse olla yhteydessä muihin seuroihin. 

Päivän aikana hallilla on saatavilla lounasta. Lounas täytyy varata etukäteen ilmoittautumisen yhdeydessä! Tarjolla on Kanapastaa + salaattia ja leipää, hintaan 8€. Erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan.

Yhteenveto kisan spekseistä

Milloin: 6.1.2024 lauantaina

Missä: Esport Center, Koivu-Mankkaan tie 3 Espoo

Mitä: Kauden siistein junioreitten tapahtuma

Miten: Ilmoittautumiset oman seuran kautta. Muista varata lounas halutessasi

Kenelle: Kaikille 2010 vuonna tai sen jälkeen syntyneille junioreille; sekä jo kokeneille kisailijoille, aloitteleville kilpailijoille ja myös lajin harrastelijoille

Espoossa nähdään!

Tästä voit fiilistellä vuoden 2020 ja vuoden 2018 kisan tunnelmia:

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram