Tervetuloa pikkujouluihin 7.12.2019 - perinteinen neluriturnaus ja iltaohjelmaa

26 marraskuun, 2019

Tapion Sulan perinteistä pikkujoulupäivää vietetään lauantaina 7.12.2018. Pikkujoulupäivän ohjelma alkaa Esport Centerissä perinteisellä pikkujoulujen neluriturnauksella. Neluriturnauksessa palkitaan myös paras tiimiasu! 

Illaksi suunnataan Sokos Hotel Tapiola Gardeniin saunaan ja pikkujouluillalliselle. Illan ohjelmassa on myös kaikkien odottama tietovisa!

Pikkujoulujen iltaohjelmaan tulee ilmoittautua viimeistään 2.12. ja neluriturnaukseen viimeistään 6.12. 

Nelinpeliturnaus klo 12.00

Pikkujoulut alkavat seuran sisäisellä, leikkimielisellä nelinpelikisalla. Notkea polviasento, pystyssä seisova maila ja salamannopeat refleksit ovat valttia, kun kentillä kohtaavat nuoret lupaukset, nykytaitajat ja taktisesti ylivertaiset kehäketut. Valitse itsellesi mukava ja luotettava pari ja ilmoittaudu mukaan. Kaikenikäiset ja -tasoiset pelaajat ovat tervetulleita. Kaikille pareille kertyy otteluja niin alkulohkossa kuin jatkopeleissäkin.

Nelinpeliturnaukseen osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittaudu nelinpeliturnaukseen myClubissa viimeistään 5.12. Lisää parisi nimi ilmoittautumisen jälkeen lähettämällä myClubissa viesti järjestäjille.

Pikkujoulujen iltaohjelma klo 17.00

Esport Centeristä siirrytään omin kyydein juhlapaikalle Sokos Hotel Tapiola Gardeniin (Tapionaukio 3, 02100, Espoo).

Löylyihin ja vilvoittavaan uima-altaaseen päästään pulahtamaan kello 17 alkaen, mitä varten kokoonnutaan hotellin saunatiloihin. Uimista silmällä pitäen ota uima-asu mukaasi!

Iltaohjelma jatkuu hotellin ravintolassa, jonne siirrytään nauttimaan joulupöydän antimista. Katso illan menu

Valitse pääruokasi (porsasta tai siikaa) ilmoittautuessasi. Saatavissa myös lihaton vaihtoehto. Erikoisruokavaliot otetaan myös huomioon.

Illan aikana syödään hyvin, nautitaan hyvästä seurasta, otellaan perinteikäs pienjoukkueiden tietokilpailu sekä palkitaan eri kategorioissa vuoden menestyneimmät tapionsulkalaiset! Myös iltaohjelmaan ovat tervetulleita kaikenikäiset seuran jäsenet.

Iltatilaisuus päättyy klo 23, jolloin hotellilta siirrytään pois itse sovituin kyydein.

Iltatilaisuuden hinta on 35 euroa ja hinta sisältää saunan, pikkujouluillallisen ja illan ohjelman hotellilla.

Myös avecit, jotka eivät ole Tapion Sulan jäseniä, ovat tervetulleita saunaan ja pikkujouluillalliselle. Heidän osaltaan saunamaksun sisältävän illalliskortin hinnaksi tulee omakustannehinta 48 euroa.

Ilmoittaudu iltaohjelmaan myClubin kautta viimeistään 2.12. Valitse ilmoittautuessasi pääruokasi. Ilmoita mahdolliset muut erikoisruokavalit ilmoittautumisen yhteydessä lähettämällä myClubin kautta viesti järjestäjille.

Iltaohjelman osallistumismaksu laskutetaan osallistujilta.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram