Tervetuloa kauden päättäjäisiin 8.6.2019

27 huhtikuun, 2019

Kausi huipentuu lauantaina 8.6. pidettäviin päättäjäisiin. Ohjelmassa perinteiseen tapaan ulkopelejä ja saunomista. Uutena perinteenä on Tapion Sulan Vuoden Seura-aktiivin palkitseminen. Tiedossa on jälleen takuuvarmasti liikunnallinen ja hauska juhlapäivä, joten rohkeasti mukaan ilmoittautumaan!

Kello 13:00, kokoontuminen Tapiolan Minigolfin radalla, Otsolahden venesatamassa. Pelataan leikkimielinen, parimuotoinen minigolf-joukkuekisa.

Vajaan parin tunnin minigolf-kierroksen, Vuoden Seura-aktiivin palkitsemisen ja välipalan jälkeen siirrytään joukkuelajeihin viereiselle niitylle. Luvassa muun muassa vapaavalintaisia pallopelejä.

Ilta kruunataan löylyillä Sokos Hotel Tapiola Gardenin sauna- ja allastiloissa, jonne siirrytään kävellen suoraan ulkopelien peluusta. Lämpimien löylyjen lisäksi käytössä on uima-allas ja terassi. Löylyjen lomassa tarjoillaan pientä huikopalaa. Saunalle ja sieltä pois voi kulkea omaan tahtiin. Tilat ovat käytössämme noin klo 22 saakka. Jäseniä pyydetään järjestemään omatoimisesti kyyti pois saunalta.

Tapahtuma on maksuton minigolfiin ja palloiluun osallistuville.
Saunomiseen osallistuvilta osallistumismaksu on 20 €, jolla katetaan saunatilan vuokra- ja ruokakuluja. Maksu laskutetaan myClubin kautta.
Kiitoksena hyvin sujuneesta kaudesta on päättäjäispäivä maksuton Tapion Sulan valmentajille ja seura-aktiiveille.

Perinteisesti kauden päättäjäisissä on nähty jäseniä junioreista kokeinempiin konkareihin. Kaikki jäsenet ovat siis lämpimästi tervetulleita!

Hupitoimikunta muistuttaa saunojia ottamaan mukaansa uima-asun.

Ilmoittaudu 2.6.2019 mennessä myClubin kautta.

Lisätiedot Michael Ristaniemeltä, michael.ristaniemi(a)gmail.com

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram