Tervetuloa kauden päättäjäisiin 26.5.2018

1 toukokuun, 2018

Kausi huipentuu lauantaina 26.5. pidettäviin päättäjäisiin. Ohjelmassa perinteiseen tapaan ulkopelejä ja saunomista. Ilmoittautuminen myClubin kautta viimeistään 24.5.2018.

PÄIVÄN OHJELMA

  • Kello 16:00, kokoontuminen Tapiolan Minigolfin radalla, Otsolahden venesatamassa. Pelataan leikkimielinen, parimuotoinen minigolf-joukkuekisa.
  • Vajaan parin tunnin minigolf-kierroksen ja välipalan jälkeen siirrytään joukkuelajeihin viereiselle niitylle. Luvassa muun muassa vapaavalintaisia pallopelejä.
  • Perinteiseen tapaan ilta kruunataan löylyillä Suomen Saunaseuran tiloissa Lauttasaaressa. Saunavuoromme alkaa kello 20.00, ja Otsolahdesta järjestetään kyyti Lauttasaareen kaikille saunojille. Saunaseurassa käytössämme on muun muassa kolme savusaunaa ja kaksi puulämmitteistä löylymajaa. Päivän hiet voi pyyhkiä pois pulahtamalla mereen. Löylyjen lomassa grillataan makkaraa ja tarjoillaan pientä huikopalaa. Lue lisää paikasta osoitteesta http://www.sauna.fi. Saunalle ja sieltä pois voi kulkea omaan tahtiin. Mikäli tulet omatoimisesti saunalle, osoite on Vaskiniementie 10. Saunaseura on käytössämme noin puoleen yöhön saakka. Jäseniä pyydetään järjestemään omatoimisesti kyyti pois saunalta.

Alkuillan minigolfiin ja palloiluun osallistuminen on maksutonta.

Saunomiseen osallistuvilta osallistumismaksu on 20 €, millä katetaan saunatilan vuokra- ja ruokakuluja. Maksu maksetaan laskulla ennen tapahtumaa. 

Tiedossa on jälleen takuuvarmasti liikunnallinen ja hauska juhlailta, joten rohkeasti mukaan ilmoittautumaan! Perinteisesti kauden päättäjäisissä on nähty jäseniä junioreista kokeinempiin konkareihin. Kaikki jäsenet ovat siis lämpimästi tervetulleita!

Järjestelytoimikunta muistuttaa saunojia ottamaan mukaansa uima-asun. Pyyhkeitä saa paikan päältä.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram