Tervetuloa kaudelle 2023-2024

30 elokuun, 2023

Hei Tapion Sulan jäsen!

Uusi kausi on saanut erinomaisen startin, ja pelaajat ovat löytäneet paikkansa omissa ryhmissään. Mikäli teillä on kysymyksiä ryhmiin liittyen, haluatte lisätä omien viikkoharjoitusten määrää tai joku tuttunne haluaisi tulla testaamaan treenejämme, olettehan rohkeasti yhteydessä toiminnanjohtajaamme, Lasse Lindelöfiin, lasse.lindelof@tapionsulka.fi.

Tässä yleistä informaatiota kauden alkuun liittyen:

Seuravaatteet

Seuravaatteet kannattaa päivittää ajantasalle heti kauden alussa. Tapion Sulan viralliset seuravaatteet ovat tilattavissa läpi kauden suoraan Badstore.fi -nettisivustolta. Tutut FZ Forzan tuotteet ja valikoitu vaihtuva erä huipputuotteita on tarjolla Tapion Sulan jäsenille erikoishinnoin.

Kauden 2023-2024 uusia seuravaatteita esitellään lauantaina 2. syyskuuta järjestettävien Ranking-kisojen yhteydessä klo 10-13. Kisoihin ei tarvitse osallistua voidaksesi tulla tutustumaan uusiin vaatteisiin. Kisojen aikana paikalla on Forzan maahantuoja, joka esittelee seuravaatteiden lisäksi muita tuotteitaan, kuten mailoja ja kenkiä. Tämä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden testata ja tilata uusia varusteita uudelle kaudelle. Älä unohda hyödyntää seuraetuja ostaessasi vaatteita ja muita varusteita – ne löytyvät muistutuksena alempana.

Seuravaatteiden tilaukseen täältä: https://tapionsulka.fi/seuravaatteet/ .

Rankingit

Rankingit ovat erittäin suosittuja Tapion Sulan sisäisiä maksuttomia hyvänmielen kilpailuja, joissa pääsee pelaamaan mahdollisimman tasaisia otteluita iästä ja taitotasosta riippumatta muiden seuralaisten kanssa. Halutessaan pääsee haastamaan itseään kivutessaan nettisivuille julkaistavassa ranking-listassa mahdollisimman korkealle kauden aikana, mutta osallistua voi myös yksittäisinä kertoina ja käydä testaamassa harjoituksissa opittuja taitoja pelitilanteissa.

Ranking-tapahtumat alkavat klo 10, mutta paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, jotta ehtii lämmitellä hyvin. Ranking-tapahtumaan ilmoittaudutaan vain etukäteen MyClub-sovelluksen kautta. Helpoiten ilmoittautumiseen pääsee seuran nettisivujen kautta klikkaamalla suoraan oikean tapahtuman linkkiä. Aikaa ilmoittautua on edeltävän perjantain klo 21:00 asti, jonka jälkeen ilmoittautuminen sulkeutuu. Syksyn ranking-päivämäärät ovat:

2.9.

7.10.

4.11.

16.12.

Lisää tietoa rankingeistä ja linkit ilmoittautumisiin: https://tapionsulka.fi/ranking/ .

CJS

Cityjunnusulkis (CJS) on vastaava kilpailutapahtuma kuin rankingit, mutta sen järjestää Suomen Sulkapallovalmentajat ry ja se on suunnattu pääkaupunkiseudun junioreille (syntymävuosi 2005 ja nuoremmat). Cityjunnusulkis järjestetään Talihallissa (Huopalahdentie 28, Helsinki) ja kestää muutaman tunnin. Ilmoittautuminen tapahtumaan suoritetaan paikan päällä, jonka jälkeen ehtii hetken lämmitellä, ennen kun pelit yhteisesti alkavat. Nuorempien pelaajien (v. 2011 syntyneet ja nuoremmat) ilmoittautuminen alkaa klo 9, ilmoittautuminen olisi hyvä tehdä klo 9-9.15, ja vanhempien pelaajien ( v. 2005-2010 syntyneet) ilmoittautuminen alkaa klo 11, ja täten paikalla viimeistään klo 11.

Cityjunnusulkis tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden harraste- ja aloitteleville kilpajunioreille päästä kokeilemaan kilpailemista oman tasoisia vastustajia vastaan. Ikäluokissa aktiivisesti kilpailevat juniorit eivät tyypillisesti enää CJS-kisoihin osallistu, joten taso on selkeästi maltillisempi kuin sulkapalloliiton virallisissa kilpailuissa. Syksyn CJS-päivämäärät ovat:

16.9.

4.11.

16.12.

Lisää infoa CJS-kisoista täältä: https://www.sulkapallovalmentajat.fi/Cityjunnusulkis/ .

Jäsenedut

Tapion Sulan jäsenenä olet oikeutettu seuraaviin etuihin:

  • voit ilmoittautua Tapion Sulan harjoitusryhmiin ja edustaa Tapion Sulkaa sulkapalloliiton virallisissa kilpailuissa
  • voit osallistua Tapion Sulan sisäiseen kilpailuun, rankingiin
  • Esport Centerin Shopin tuotteista -20% alennus ja muista normaalihintaisista tuotteista -15%
  • Esport Centerin jumpista ja kuntosalista junioreille -50% alennus, muille -20% alennus
  • Junioreilla on oikeus pelata henkilökohtaisella 3€ pelilipulla Esport Centerissä prime-time aikojen ulkopuolella
  • voit ostaa seuralta aitoja, sulkaisia palloja jäsenhintaan
  • voit ostaa yksityistunteja jäsenhintaan
  • pääset osallistumaan Tapion Sulan pikkujouluihin ja kauden päättäjäisiin sekä muihin seuran tapahtumiin
  • saat 40% alennuksen Tapion Sulan seuravaatteista sekä 30 % alennuksen muista FZ Forzan tuotteista Badstore.fi -nettisivuilta. Alennuskoodit löytyvät seuran nettisivuilta.
  • kesäkaudella (1.6-31.7) Tapion Sulan jäsenillä on mahdollisuus hankkia itselleen sulkapallon kesäkortti, jonka hinnat ovat aikaisempina vuosina olleet junioreille 20 e ja aikuisille 40 e.

Tapion Sulka on voittoa tavoittelematon urheiluyhdistys ja kaikki tulot ohjataan seuran toiminnan kehittämiseen.

Arctic Open

Sulkapallon supertähdet saapuvat Suomeen lokakuussa pelaamaan World Tour -kiertueen osakilpailun nimeltä Arctic Open!

Areenana toimii Vantaan Energia Areena, jossa kisa pelataan viikolla 41, 10.-15.10.2023. Tapahtuman pääsponsori on Supercell, joka on mukana Clash of Clans pelillään. Palkintopotti kisassa on suomalaisittain merkittävä, yli 400 000 dollaria. Sulkapallon ollessa maailman toiseksi suurin laji, on World Tourin osakilpailuilla myös vaikuttava televisionäkyvyys: Arctic Openin ollessa Super 500 -kisa, tulee tavoittavuus olemaan yli 500 miljoonaa kotitaloutta. Suomi järjesti samaisella areenalla syksyllä 2021 sekajoukkueiden MM-kisat ja lehtitietojen mukaan kyseessä oli kaikkien aikojen katsotuin Suomesta lähetetty tv-signaali, kun finaalilähetys tavoitti n 640 miljoonaa kotitaloutta.

Tätä sulkapallon suurtapahtumaa ei kannata missata! CLASH OF CLANS Arctic Openin lipunmyynti on jo auennut:https://www.lippu.fi/artist/arctic-open/?affiliate=ADV .

Tiedoittaminen - pysy ajantasalla seuran toiminnasta

Seura tiedoittaa kaikista tärkeistä ja ajankohtaisista asioista jäseniään meilitse. Lähetämme kuukausittain Kuukausimeilin, joka sisältää tulevan kuukauden tapahtumat ja tärkeät päivämäärät. Kuukausimeilin lisäksi yksittäisistä asioista saatetaan tiedottaa erillisillä meileillä.

Tapion Sulan nettisivuilta löydät Uutisia sekä virtuaalisen ilmoitustaulun, joista löytyy tietoa ajankohtaisista aiheista ja seuran toiminnasta.

Tapion Sulka on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Seuran arkea ja tapahtumia myös viihteellisestä näkövinkkelistä pääsee seuraamaan instagramissa (@tapionsulka) sekä Facebookissa (Tapion Sulka ry).

Tästä starttaa hieno yhteinen sulkapallontäyteinen kausi!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram