Tapion Sulan toiminta jatkuu osittain 1.6.2020 alkaen - ensin aloittavat harjoitusryhmät

26 toukokuun, 2020

Tapion Sulan harjoitusryhmien toiminta jatkuu 1.6.2020 alkaen. Sekä harraste- että kilparyhmien viikoittaiset harjoitukset jatkuvat kauden loppuun 14.6.2020 saakka. Seuran toiminta keskeytettiin maaliskuun puolivälissä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi annettujen viranomaisten ei-välttämätöntä toiminnan välttämistä koskevien suositusten ja kokoontumisrajoitusten vuoksi. 

Huolehtieksemme harjoituksiin osallistuvien jäseniemme ja valmentajiemme turvallisuudesta, olemme Tapion Sulassa suunnitelleet viruksen leviämistä ehkäiseviä toimenpiteitä. Toimintamme noudattaa soveltuvin osin Suomen Olympiakomitean kilpaurheilua koskevia suosituksia.

Harjoitustoiminta on suunniteltu niin, että siinä voidaan välttää lähikontaktit ja harjoittelu tehdään mahdollisimman pienissä ryhmissä. Harjoitusten aikana pyritään olemaan sekoittamatta pienryhmien jäseniä keskenään. Toiminnassa ei käytetä yhteisiä harjoitusvälineitä. Näin toimien haluamme huolehtia, että jokainen jäsenemme voisi osallistua toimintaan mahdollisimman turvallisin mielin.

Jokaisen toimintaan osallistuvan tulee toimia seuraavia ohjeita ja periaatteita noudattaen:

  • Harjoitustoiminnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota käsihygieniaan. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käytä käsihuuhdetta silloin kun et voi pestä käsiäsi.
  • Yskäise ja aivasta olkavarteesi tai nenäliinaan
  • Lähikontakteja vältetään harjoitusten aikana. Otteluiden aluksi ja niiden päätyttyä ei kätellä, vaikka kättely kuuluukin tärkeänä osana lajimme kulttuuriin.
  • Käytä vain omia juomapulloja, hikipyyhkeitä ja harjoitusvälineitä.
  • Yhteisiä pukeutumis- ja suihkutiloja ei suositella käytettäväksi.
  • Matkustettaessa harjoituksiin vältetään julkista liikennettä. Harjoituksiin tullaan ensisijaisesti kävellen, pyörällä, juosten tai jos matka on liian pitkä lihasvoimin kuljettavaksi, henkilöautolla.
  • Harjoituksiin ei saa tulla, jos henkilöllä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Vain oireettomat henkilöt saavat osallistua harjoituksiin.
  • Koronavirusepidemian aikana hengitystieoireisten tulee hakeutua koronavirustestiin omaan terveyskeskukseen tai yksityiselle lääkäriasemalle.

Mikäli sairastut alle vuorokauden kuluessa oltuasi Tapion Sulan harjoituksissa, pyydämme sinua olemaan yhteydessä seuran toiminnanjohtaja Lasse Lindelöfiin (lasse.lindelof@tapionsulka.fi tai tekstiviesti puh. 050 5960 643). Siten mahdollisessa koronavirustartunnan tapauksessa voimme huolehtia sujuvasta tiedonkulusta muille taudille mahdollisesti altistuneille.

Riskiryhmään kuuluvien tai riskiryhmän kanssa samassa taloudessa asuvien tulee käyttää harjoitusryhmien toimintaan osallistumisessa erityistä harkintaa.

Tiedotamme myöhemmin lisää mahdollisista kevätkauden harjoitusmaksuja koskevista hyvityksistä. Emme ole voineet täysin vapautua mm. kenttävuokrien maksuvelvoitteista, minkä vuoksi toiminnan pysähtymisestä huolimatta seuralle on syntynyt kuluja. Kun toiminnan kustannuksista on saatu tarkempi kuva, voimme arvioida mahdollisuuksia harjoitusmaksujen hyvittämiselle.

Tapion Sulka toivottaa kaikille jäsenilleen vallitsevasta poikkeustilanteesta huolimatta hyvää harjoituskauden jatkoa ja alkavaa kesää!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram