Tapion Sulan seuravaatteet 2018-2019

2 lokakuun, 2018

TILAUSAIKAA JATKETTU PE 26.10. ASTI!
Muista tilata omasi ajoissa.
---------------------------------------------------------
Tapion Sulan seuravaatteet 2018-2019 ovat nyt tilattavissa.

Pelipaidoista löytyy pirteät vihreä ja sininen värivaihtoehto. Tyylikäs uusi lämmittelytakki ja pitkät lämmittelyhousut ovat miellyttävää, joustavaa materiaalia, hieman saman kaltaista kuin edellinen Tapion Sulan harmaa lämmittelypaita. Ei siis tuulipuku. Housujen lahje on muodikkaasti kapea. Forzan shortseissa ja hameessa on perinteisesti ollut mukava pelata.

Klikkaa siis lue lisää ja tilaa itsellesi seuran edustusasu!

Seuravaatteita saa vain ennakkotilauksina. Vaatteet tilataan sähköisellä lomakkeella ja viimeinen tilauspäivä on 24.10. 26.10.

Yleistä

Seura-asuja saa vain ennakkotilauksina ja tilaus on sitova.
Viimeinen tilauspäivä 24.10. 26.10.


Tilauskaavake

Tapion Sulan seuravaatteita voi tilata vain sähköisellä tilauskaavakeella.
Kaavakkeeseen pääset tästä.

Yhdellä lomakkeella voi tilata enintään 8 vaatetta. Jos haluat tilata enemmän, täytäthän toisen lomakkeen.


Tilattavat vaatteet

Tilattavina on vihreä pelipaita, sininen pelipaita, musta lämmitelytakki, mustat lämmitelyhousut, mustat shortsit ja musta tai valkoinen hame. Pelipaidoista, takista, housuista ja shortseista naisten, miesten ja lasten mallit ja koot (shortsista poikien ja tyttöjen mallit), hameesta naisten ja tyttöjen koot.

Kaikki vaatteet tilataan yksittäisinä tuotteina, vaatteista ei ole tällä kertaa valmiiksi tehtyä vaihtoehtoa asukokonaisuudesta.

Lämmittelytakki ja pitkät housut ovat miellyttävää, joustavaa materiaalia, hieman saman kaltaista kuin edellinen Tapion Sulan harmaa lämmittelypaita. Ei siis tuulipuku. Housujen lahje on kapea.


Koot

Aikuisten koot XS-XXL, lasten 8v -14v (lasten koot pieniä, esim 14v koko vastaan naisten XS:ää)


Vaatteiden sovitus

Vaatteet ovat sovitettavina Esport Centerissä, jossa niitä voi kysellä TS:n valmentajilta esim omissa harjoituksissa tai rankingeissa
Takit, pitkät housut, shortsit ja hameet ovat sovitettavissa ma 8.10. alkaen. Paitojen mallikappaleet ovat myös saapuneet, mutta sovituskappaleet tulevat myöhemmin.


Yleiset painatukset ja nimipainatus

Pelipaitoihin painetaan TS:n logo rintaan. Takkiin painetaan TS:n logo rintaan sekä teksti "Tapion Sulka" selkään.

Pelipaidan selkään saa halutessaan nimen (6€ per paita). Esim. henkilön Tapio Sulkanen nimipainatus olisi perinteisesti tyyliä "SULKANEN" tai "T. SULKANEN" (tämä myös virallinen nimipainatus esim. kansainvälisissä kisoissa), mutta voimme painaa selkään myös esim. pelkän etunimen "TAPIO" tai lempinimen "TAPSA".


Hinnat

(Aikuisten ja lasten vaatteet ovat saman hintaisia)

Pelipaidat 26€

Takki 45€

Pitkät housut 30€

Shortsit ja hameet 18€

Nimipainatus 6€/paita (saatavilla vain pelipaitaan)

 

 

Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä tilaukseen liittyen tai löydät virheitä tilauksestasi, ota yhteyttä Elina Väisäseen: elina.vaisanen(a)helsinki.fi

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram