Tapion Sulan seura-asut: uusi tilauskierros! Toimi nopeasti!

19 tammikuun, 2009

Jos seuravaatteet jäivät viime vuonna tilaamatta, Tapion Sulan jäsenillä on jälleen mahdollisuus hankkia tyylikäs, seuran tunnuksilla varustettu, verryttelyasukokonaisuus. Tilata voi myös yksittäisiä vaatteita. Toimi nopeasti, sillä viimeinen tilauspäivä 30.1.

Kaikki vaatteet ovat hyvälaatuisia ja nimenomaan sulkapalloiluun suunniteltuja. Tuotemerkki on tanskalainen Forza.

Katso kuvat Tapion Sulan valiopelaajien, Akin ja Jatan, esittelemistä seura-asuista täältä.

Vaatteita on mahdollista saada ainoastaan ennakkotilauksena. Valmiiksi täytettyjä tilauksia ottavat vastaan Elina ja Maria Väisänen.

Kaikista asuista ja asukokonaisuuksista on saatavilla kaikkia aikuisten ja lasten kokoja. Asuja voi sovittaa Esport Centerissä joka Marian tai Elinan tai oman valmentajan opastuksella. Sovituskappaleet löytyvät valmentajakaapista.

Huomaathan, että viimeinen tilauspäivä on pe 30.1. Tuohon mennessä täytetyt tilauskaavakkeet tulee toimittaa Marialle tai Elinalle tulostettuna tai sähköpostin liitetiedostona: elina.vaisanen@helsinki.fi   tai mariavaisanen@hotmail.com. Samoista osoitteista voi myös tarvittaessa kysyä lisätietoja.

Tapion Sulan toimisto hoitaa laskutuksen, kun vaatteet ovat saapuneet.

Tunnusta sinäkin Tapion Sulan värejä, ja hanki tyylikäs seura-asu!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram