Tapion Sulan pelaajat Finnish Openissa

5 huhtikuun, 2016

Finnish Open pelataan tulevana viikonloppuna. Kisassa on mukana myös tukku Tapion Sulan eliittejä. 

Miesten kaksinpelissä Akseli Danskanen ja Julius von Pfaler aloittavat kilpailun karsinnasta. Akselin vastustaja on maailman ranking-listan 112. sijoitettu hollantilainen Erik Meijs. Juliuksen karsintavastustaja on indonesialainen Andre Marteen (mrak 120). Miesten vastustajat ovat ranking-sijoitusten perusteella kovatasoisia vastustajia.

Naisten kaksinpelissä pelaavien Sonja Pekkolan ja Tuuli Härkösen kisa alkaa niin ikään karsinnasta. Tuuli pelaa ensimmäisen ottelunsa norjalaista Charlotte Leinania vastaan. Leinanin rankingsijoitus on hieman Tuulia heikompi. Sonjan vastustaja, japanilainen Rei Nagata on samoin rankingsijoitukseltaan Sonjan takana.

Miesten nelinpelissä yhdessä pelaavat Akseli ja Julius aloittavat suoraan pääkisasta. Vastustajat ensimmäisellä kierroksella ovat rankinglistalla sijalla 56 olevat Matijs Dierickx ja Freek Golinski.

Naisten nelinpelissä pelaa kolme tapionsulkalaista. Sonja Pekkola pelaa yhdessä Viron Karoliine Hõimin kanssa, Tuuli Härkönen yhdessä Annmarie Oksan (ÖIF) kanssa ja Marikki Pitkänen yhdessä Hanna Karkauksen (ÖIF) kanssa. Kenties mielenkiintoisin Tapion Sulan naispelaajien avauskierroksen otteluista on Tuuli Härkösen ja Annamarie Oksan ottelu Viron Aidi Hamburgia ja Mari Ann Karjusta vastaan. Parien rankingsijoitukset ovat lähes samat .

Sekanelinpelissä Julius von Pfaler ja Tuuli Härkönen pelaavat vietnamilaisparia Thu Hyen Letä ja Hong Nam Phamia vastaan. Vietnamilaisten maailmanranking on 171, eli odotettavissa on haastava vastustaja. Myös Sonja Pekkola, joka pelaa yhdessä HBC:n Tuomas Nuortevan kanssa, kohtaa sekanelinpelissä vietnamilaisparin Tuan Duc Do ja Nhu Thao Pham (mrank 78).

Suomalaisten ottelut Finnish Openissa

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram