Tapion Sulan parhaimmisto valmiina SM-kisoihin

25 tammikuun, 2014

Sonja Pekkola Tapion Sulan Tähtikisassa keväällä 2013Sulkapallon SM-kilpailut pelataan Vantaalla tammi-helmikuun vaihteessa 31.1. - 2.2. Vantaan Energia Areena täytyy kisatunnelman lisäksi myös Sulkapalloliiton 60-vuotisjuhlan humusta. Kisaviikonloppu on otteluiden lisäksi täynnä hauskaa ohjelmaa kaiken ikäisille. "Tän vuoden skaboista tulee jännät niin naisten kuin miestenkin puolella. Jokainen ottelu on varmasti katsomisen arvoinen!", hehkuttaa SM-titteliä puolustava Sonja Pekkola.

Sonjan lisäksi Tapion Sulasta kilpailuun lähtevät valioluokan pelaajat Jukka Antila, Tuomas Saranen, Anna Paavola ja Tuuli Härkönen. Lisäksi A-luokassa pelaava Marikki Pitkänen lähtee tavoittelemaan paikkaa pääkisaan karsinnan kautta. Sonja, Anna, Tuuli ja Tuomas kertoivat mietteitään ennen kilpailua.

Sonja Pekkola:

Sonjan sijoitus naisten kaksinpelin Suomen rankingissa on 2. SM-kisoissa Sonja osallistuu kaikkiin pelimuotoihin.

"Itse lähden tottakai tavoittelemaan voittoa. Mikä muukaan se tavoite voisi olla? Jännittää tottakai, mutta se vain kuuluu asiaan. Siitä saa hyvän fiiliksen ja adrenaliinin päälle. Kolmen kärki on naisissa kova eikä nuorempiakaan haastajia pidä aliarvioida."

Anna Paavola: 

Annan sijoitus naisten kaksinpelin Suomen rankingissa on 6. SM-kisoissa Anna osallistuu sekä kaksinpeliin että nelinpeliin.

"Ihan hyvillä mielillä lähden kisoihin. Nälkä on kova, etenkin sen takia, etten päässyt viime vuonna pelaamaan sairastelun takia. Kausi on mennyt tähän asti hyvin, joten on kivaa lähtä koittamaan mihin oma kunto ja taidot tällä hetkellä riittävät."

"Suurimmat haasteet löytyvät varmaankin henkiseltä puolelta. Siinä, että saa oman pelin pidettyä kasassa ja itsestään kaiken sen osaamisen irti pelikentällä. Jos saan nämä kaksi asiaa onnistumaan, voin olla tyytyväinen"

Tuuli Härkönen:

Tuulin sijoitus naisten kaksinpelin Suomen rankingissa on 11. SM-kisoissa Tuuli osallistuu kaikkiin pelimuotoihin.

"Hyvillä mielin, odottavin tunnelmin. Omana hasteena, sekä samalla tavoitteena, on saada itsestä irti omaa parasta ja rentoa peliä"

Tuomas Saranen:

Tuomaksen sijoitus miesten kaksinpelin Suomen rankingissa on 30. SM-kisoissa Tuomas pelaa kaksinpeliä.

"Minulle SM-kisat ovat olleet edelliset pari vuotta kauden päätavoite, ensimmäisen kerran pelasin SM-kisoissa vuonna 2012. Olen lähtenyt kisoihin aiemmin haastajana ja sama tilanne on myös tänä vuonna. Suurin tavoitteeni kisoissa on pystyä pelaamaan parasta peliäni, oikean tunnetilan aikaansaaminen on vaikeaa näin isossa kisassa. Näitä asioita ei pysty harjoittelemaan treeneissä vaan oppien täytyy tulla aiemmista peleistä ja itseluottamuksesta omaa peliä kohtaan. Lähden innolla nauttimaan SM-kisojen tunnelmasta ja antamaan kaikkeni kentällä."

Onnea matkaan kaikille tapionsulkalaisille!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram