Tapion Sulan kesäleirit 2016

4 maaliskuun, 2016

Tervetuloa mukaan Tapion Sulan vauhdikkaille kesäleireille Esport Centeriin! Leiripäiviin sisältyy päivittäin kaksi sulkapalloharjoitusta ja muuta liikuntaa sisällä ja ulkona. Leirit on suunnattu Tapion Sulan jäsenille, mutta myös seuran ulkopuoliset ovat tervetulleita, jos paikkoja jää vapaaksi.

Järjestämme kesällä 2016 kaksi leiriä:

  • Harrastejunioreiden leiri 6. - 10.6.2016, leirin päävalmentajana on TS:n valiopelaaja Sonja Pekkola
  • Kilpajunioreiden leiri 8. - 12.8.2016, leirin päävalmentajana on TS:n päävalmentaja Lasse Lindelöf

Leirien hinta on 175 €, sisältää leiriohjelman mukaiset harjoitukset, sulkapallot ja lounaan. Leiripäivä alkaa päivittäin klo 9.00 ja päättyy klo 15.00.

Harrastejunioreiden leiri on tarkoitettu alle 15-vuotiaille harrastejunnuille, jotka ovat jo pelanneet sulkapalloa valmennusryhmissä sekä nuorimmille kilpajunioreille. Pelaajat jaetaan leireillä tarvittaessa tasoryhmiin. 

Kilpajunioreiden leiri on tarkoitettu alle 15-vuotiaille kilpajunnuille, jotka ovat jo käyneet kilpailuissa tai ovat aloittamassa kilpailemisen. Pelaajat jaetaan leireillä tarvittaessa tasoryhmiin.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Leirille ilmoittaudutaan sähköpostilla lasse.lindelof@tapionsulka.fi

Harrastejunioreiden leirille ilmoittautuminen viimeistään 30.4.2016 ja kilpajunioreiden leirille viimeistään 31.5.2016.

Mainitse ilmoittautumisessa juniorin nimi, syntymäaika, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja huoltajien yhteystiedot (nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero). Leirille mahtuu 30 junioria ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirille osallistuvilla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram