Tapion Sulalle hopeaa Joukkue SM:stä!

17 joulukuun, 2016

Tänä vuonna juniorit nousivat isoon rooliin, kun vanha kaarti oli sairastuvalla. Juniorit täyttivät saappaat mahtavasti ja matkalla otettiin voittoja monesta ennakkoon vahvemmasta pelaajasta. Kisassa TS hävisi ottelunsa ainoastaan mestarijoukkuetta ÖIF:ää vastaan. ÖIF:ää vastaan pelattu ottelu alkoi kuitenkin hienosti kun Joakim Oldorff otti ennakkoluulottomasti erävoiton Ville Långilta. Uusien sääntöjen puitteissa ottelu saattoi myös päättyä tasan ja lauantaina pelit HBC:tä vastaan päättyivät 3-3 ja pisteet jaettiin. Voitot otettiin kuitenkin ESB:stä, Drivestä ja Clearista.

Tapion Sulkaa kehuttiin taas erinomaisesta kannustuksesta ja mahtavasta joukkuehengestä joukkue SM-kisan aikana. Ja se olikin yksi menestyksen avaintekijöistä, kuten joukkuekisassa voi parhaimmillaan olla. 

TS:n YouTubessa videolla näkyy ote pelihurmoksesta ja kannustuksesa sunnuntaiaamulta pelistä TS-Drive. Taaemmalla kentällä Julle on juuri voittanut oman kaksinpelinsä viidessä erässä Driven Tommin Saksaa vastaan ja samantien Henna ja Eerika voittavat naisten nelinpelissä ennalta kovemmaksi arvioidun parin Heini Ihalainen/Salla Urpela. Tämä myös viidessä erässä ja tunnelma on sen mukainen!

Tämän vuoden hopea on ehdottomasti voitettu hopea. Onnea kaikille!

Tulokset:
1. ÖIF 2. TS 3. Drive 4. HBC 5. ESB 6. Clear

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram