Talkookutsu: TS JGP 2007 viikonloppuna

16 lokakuun, 2007

Tapion Sulka järjestää ensi viikonloppuna (20-21.10) kansainvälisen junioriturnauksen Esport Centerissä.

Pelejä isketään lauantaiaamusta sunnuntai-iltapäivään saakka. Otteluita pelataan alle 19-vuotiaiden luokkaa lukuun ottammatta kaikissa juniorisarjoissa.

Kaikki mahdollinen apu kisajärjestelyissä on aina tarpeen: kentän laidoilla kaivataan reippaita apulaisia etenkin pisteennäyttötehtävissä. Myös muita toimitsijahommia on tarjolla. Apureille on luvassa pieniä palkintoja.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan yhteiseen talkootoimintaan!

Tapion Sulan jäsenillä on kisojen aikana jälleen mahdollisuus ostaa käyttöönsä sulkapallovuoroihin Esport Centerissä oikeuttavia liikkujan lahjakortteja ja kuntosalipalveluihin kelpaavia fitness -lippuja.

Liikkujan lahjakortti

Tällä lahjakortilla voi lunastaa Esport Centeristä yhteensä kuusi (6) tunnin mittaisia sulkapallovuoroa. Seteli oikeuttaa sulkapalloiluun viikonloppuisin mihin aikaan tahansa ja arkisin aina ennen kello 16. Hinta on 60 euroa.

Nyt sinulla on oiva tilaisuus tarttua sulkapallomailaan myös varsinaisten harjoitusten ulkopuolella. Etenkin aikuisjäsenille liikkujan lahjakortti tarjoaa myös merkittävän säästön kenttävuorojen hinnassa.

Fitness -kertaliput

Jäsenetuna Tapion Sulka tarjoaa myös Esport Centerin aerobic- ja kuntosalipalveluihin oikeuttavia fitness -lippuja. Näitä lahjakortteja myydään yksitellen 10 euron kappalehintaan, yksi lippu oikeuttaa yhteen (1) harjoituskertaan (vrt. Esport Fitnessin aikuisten normaali kertahinta 15 eur). Liput ovat voimassa rajoittamattoman ajan. Kohota liikkumiskykysi sulkapallokentällä uuteen lennokkuuteen salitreenin
avulla.

Sekä liikkujan lahjakortteja että fitness -lippuja on jaossa rajoitetusti, joten toimi nopeasti saadaksesi omasi. Liikuntaseteleitä voi tiedustella myös kisaviikonlopun ulkopuolella ottamalla yhteyttä Jonne Löytömäkeen (ks.
alla).

Yhteydenotot,
Jonne Löytömäki, jonne.loytomaki ät terramare.fi
p. 040 524 8574

Ystävällisin terveisin,
Tapion Sulka

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram