Sonjasta Helsinki Openin tuplamestari

11 syyskuun, 2016

Sonja Pekkola voitti valioluokassa sekä naisten kaksinpelin että nelinpelin mestaruuden kauden ensimmäisessä eliittikilpailussa Helsingin Ruskeasuolla. Nelinpelissä Sonja pelasi yhdessä ESB:n Getter Saarin kanssa. Kaksinpelin finaalissa Sonja voitti HBC:n Jenny Nyströmin suoraan kahdessa erässä luvuin 21-12, 21-13. Nelinpelin finaalissa Sonja ja Getter pelasivat Driven Heini Ihalaista ja Salla Urpelaa vastaan. Finaali päättyi lukemin 21-12, 21-19.

Kisan muita TS-menestyjiä olivat Erik Li, Joakim Oldorff, Hanrong Liu, Mirva Salonen, Anna Paavola, Zechen Ma ja Julius von Pfaler, jotka kaikki sijoittuivat omissa sarjoissaan neljän parhaan joukkoon.