SM-kisoissa tapahtumaa riittää kaikenikäisille!

27 tammikuun, 2014

Sulkapallon SM-kisat pelataan ensi viikonloppuna Vantaan Energia Areenalla. Kisaviikonloppuna 31.1. - 2.2. kohtaavat suomalaiset huippusulkapalloilijat toisensa. Loistavan kisatunnelman lisäksi viikonloppuna on luvassa ohjelmaa kaikenikäisille.

Kisoissa pelaa kaikkiaan kuusi tapionsulkalaista. Naisten kaksinpelin Suomen mestaruutta lähtee puolustamaan TS:n Sonja Pekkola. Osta lippusi etukäteen ovimyyntiä edullisempaan hintaan ja tule kannustamaan suosikkisi voittoon!

Liput ennakkoon edullisemmin

Voit ostaa liput SM-kisoihin edullisemmin ennakkoon lippu.fi -sivustolta. Ennakkoon ostettu päivälippu maksaa 7,5 € (norm. 10 €) ja viikonloppulippu 15 € (norm. 20 €). 

Ohjelmaa kaikenikäisille

Kisojen ajan Energia Areenalla järjestetään välinemessut. Messuilla läsnä ovat sulkapallotuotteiden valmistajat FZ Forza, Victor, Apacs ja Kumpoo. Lipun ostaneilla on mahdollisuus voittaa päivittäin huippumaila. 

Lauantaina klo 14 alkaen järjestetään MiniSulkis-tapahtuma. Tuolloin lapset pääsevät valtaamaan lämmittelykentän kisojen väliajalla. Minisulkis on 4 - 9 -vuotiaille kehitelty sulkapallon sovellus. Minisulkiksessa käytössä on matalammat verkot, lyhemmät mailat ja toiminnan perustana on leikkiminen, pelaaminen ja hauskanpito. Osallistujan huoltajalle lauantaina ilmainen sisäänpääsy! Katso YouTubesta miltä viime vuoden MiniSulkis-tapahtumassa näytti.

MiniSulkiksen kanssa samaan aikaan järjestetään myös senioreiden Itä-Länsi -ottelu +105 -luokassa. Tässä kolmen nelinpelin joukkuekisassa nelinpeliparin yhteisen iän tulee olla vähintään 105 vuotta. Tapahtumat ovat lähes rinnakkain Energia Areenalla, joten katsojat pääsevät näkemään kuinka laji soveltuu vauvasta vaariin.

Katsojilla on myös mahdollisuus mittauttaa lyöntinopeutensa sillä paikan päällä on myös tutka. Tutkan avulla näet miten lujaa lyöntisi lähtee ja voit verrata sitä maailmanennätykseen. Maailmanennätys on 493 km tunnissa - mikä on sinun ennätyksesi?

Lisätiedot:

SM-kisojen nettisivuille www.sulkapallo.fi/sm päivittyy tuoreimmat uutiset. Kannattaa seurata!

Osallistujat, otteluohjelma ja tulokset löytyvät Tournament Softwaresta.

 

 

 

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram