Ryhmissä vielä tilaa

29 elokuun, 2007

MONESSA HARJOITUSRYHMÄSSÄ JA AIKUISTEN PELIVUOROILLA VIELÄ TILAA

Juniorit

7-18-vuotiaille niin aloittelijoille kuin jo pelanneillekin on vielä tilaa ainakin joissain ryhmistämme. Mukaan voi hyvin tulla kesken kaudenkin ja varmistaa samalla paikkansa myös keväälle. Katso ryhmäkuvaukset ja hinnat erillisestä liitteestä ja ota yhteyttä sihteeriimme Pia Päiväkumpuun.

Aikuiset

Kerhotunti tarkoittaa pelivuoroa, jossa paikalle kulloinkin saapuneet ryhmäläiset muodostavat itse peliparit. Seuran ulkopuolisetkin saavat kokeilla kerran kerhotuntia ja voivat sitten halutessaan liittyä seuraan ja ryhmään. Alla lyhyet kuvaukset ryhmistä.
Kerhotunnit

Kerhotunti aikuisille: maanantaisin klo 20.30-22.00 Espoonlahden kauppaoppilaitoksessa
Kerhotunti on tarkoitettu sulkapallon perusteet osaaville aikuisille. Kerhotunnilla voidaan pelata kaksinpeliä, nelinpeliä tai sekanelinpeliä osallistujien toiveiden mukaan. Voit ilmoittautua kerhotunnille myös kaverisi kanssa ja pelata pääsääntöisesti hänen kanssaan.

Nelurikerho aikuisille: keskiviikkoisin klo 19.00-21.00 Esport Centerissä
Nelurikerho on tarkoitettu jo useampia vuosia sulkapalloa ja nelinpeliä harrastaneille aikuisille, joille perusliikkuminen, lyönnit sekä nelinpelin säännöt ovat tuttuja. Voit tulla vaikka kaverisi kanssa haastamaan nykyiset nelurikerholaiset ja saamaan uudenlaista vastusta.

Valmennusryhmä

Kovaa menoa: tiistaisin klo 19.30-21.00 Esport Centerissä
Kovaa menoa –ryhmä on tarkoitettu sulkapalloa jo useita vuosia harrastaneille aikuisille pelaajille, joilla on sulkapallon perusliikkuminen ja –lyönnit hyvin hallussa. Ryhmässä tehdään kovatempoisia, pelinomaisia harjoitteita valmentajan johdolla.

Katso ryhmäkuvaukset ja hinnat erillisestä liitteestä ja ota yhteyttä sihteeriimme Pia Päiväkumpuun.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram