Rennon tunnelman kilpailu harrastelijoille ja lisenssoiduille pelaajille!

10 helmikuun, 2023

Naisten ja tyttöjen oma sulkapallokilpailu Espoo Women's Open 2023 on jo ovella! 4.-5.3. Esport Centerissä vauhtiin pääsevät niin lajin uudet harrastajat kuin Suomen huiputkin, alkaen alle 11-vuotiaista aina varttuneisiin naisiin, kaikki omissa luokissaan yhteisessä tapahtumassa!

Luokat harrastepelaajille, aikuiset ja juniorit

Kilpailussa on erikseen harrasteluokat, joihin osallistuakseen ei tarvitse kilpailulisenssiä eikä tarvitse edustaa seuraa, eli voi ottaa kaverit, siskot ja äidit mukaan myös! Harrasteluokkiin ilmoittaudutaan meilitse osoitteeseen elina.h.vaisanen@gmail.com. Ilmoittautumiset 19.2.2.2023 mennessä (ilmoittautumisaikaa pidennettiin kahdella päivällä). Mainitse ilmoittautumisessa pelaajan nimi, luokka, syntymäaika junioriluokkien kohdalla, mahdollinen seura sekä kisapaidan toivottu koko. Kaikkiin ilmoittautumisiin vastataan, varmista siis, että saat vastauksen sähköpostiisi. Junioreille luokat löytyy ikäluokittain: alle 11v, alle 13v, alle 15v ja alle 17v.

Aikuisille on kaksinpeliluokka ja nelinpeliluokka. Ilmoittautua voi molempiin!

SSuL:n virallisiin kilpailuluokkiin ilmoittaudutaan tournamentsoftwaren kautta, 19.2.2023 mennessä.

KAIKILLE OSALLISTUJILLE KISAPAITA

Tänä vuonna kisan logo uudistuu. Tule mukaan ja saat ensimmäisten joukossa uudella logolla varustetun kisapaidan!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram