Pikkujoulut ja neluriturnaus lauantaina 9.12.

13 marraskuun, 2023

Tervetuloa seuran pikkujouluihin 9.12. neluripelien ja päivällisen merkeissä!

Tapion Sulan perinteistä pikkujoulupäivää vietetään lauantaina 9.12.2023. Pikkujoulupäivän ohjelma alkaa Esport Centerissä perinteisellä pikkujoulujen neluriturnauksella, jossa pääsee haastamaan erilaisia vastustajia. Tärkeintä on pitää hauskaa ja nauttia yhteisistä peleistä. Pelien jälkeen suunnataan Otaniemen Radisson Blu hotellin ravintola Rantaan. 

Pikkujoulujen päivälliselle tulee ilmoittautua viimeistään tiistaina 5.12. ja neluriturnaukseen viimeistään perjantaina 8.12. klo 18.

Neluriturnaus

Leikkimielinen neluriturnaus alkaa klo 10. Tervetulleita ovat kaikenikäiset ja -tasoiset seuramme pelaajat. Kaikki parit saavat otteluita niin alkupooleissa kuin jatkopeleissäkin. Valitse itsellesi mukava pari ja ilmoittautukaa peleihin yhdessä. Riittää, että toinen parin osapuolista ilmoittaa parin mukaan kisaan. Ilman paria ei valitettavasti ole mahdollista ilmoittautua mukaan. Neluriturnaus on ilmainen, ja korvaa viimeisen ranking-tapahtuman, eli kaksinpelirankingit jatkuvat taas tammikuussa. Tämän turnauksen pisteet eivät vaikuta ranking-listaukseen.

Ilmoittaudu parisi kanssa neluriturnaukseen viimeistään perjantaina 8.12. klo 18 oheisen lomakkeen kautta: https://forms.gle/r1FtvWjF1HAzrnBS8 Paikan päällä ei valitettavasti ole mahdollista ilmoittautua. Tapahtuma pelataan omilla palloilla, joita voi myös ostaa tapahtuman järjestäjiltä. 

Kannustamme pareja pukeutumaan tiimiasuihin, sillä paras asu palkitaan neluriturnauksessa! Aikaisempina vuosina parit ovat pukeutuneet mm. eläin-, uima- tai rantateemalla, joten asu voi olla hyvin vapaamuotoinen tai hassutteleva.

Päivällinen

Päivälliselle on tarkoitus siirtyä Esportin suihkujen ja jälleen päällä olevien saunojen kautta Otaniemen Radisson Blu hotellin ravintola Rantaan noin kello 15.00 aikoihin. Tapion Sulka tekee ravintolaan pöytävarauksen, joten päivällisen ilmoittautumiselle viimeinen päivä on tiistaina 5.12. Varauksen yhteydessä täytyy jo päättää mitä tilata, joten mainitsethan ruoan minkä haluat tilata sekä ruoka-aineallergiat. Päivällinen on omakustanteinen, ravintolan tarjontaan pääset tutustumaan täältä: https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/espoo/bistro-ranta/menu/5596/ruokalista

Päivälliselle pääsee ilmoittautumaan tämän lomakkeen kautta: https://forms.gle/ytX3iePudCHvAMuSA Päivälliselle ovat tervetulleet myös avecit, ilmoitathan heidän tulonsa myös samaisella lomakkeella. Voit myös ilmoittautua pelkästään jompaan kumpaan pikkujoulun osioon.

Kysymyksissä voit olla yhteydessä: an.cong@hotmail.com

Nähdään pikkujouluissa!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram