Pikkujoulut 27.11 - ilmoittaudu nyt!

13 marraskuun, 2009

On taas aika vetää tonttulakki päähän!

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Tapion Sulan pikkujoulujuhla on jälleen nurkan takana. Ajankohdaksi on valikoitunut perjantai 27.11. Tänä vuonna palaamme takavuosilta tuttuun juhlapaikkaan, kokoushotelli Meripuistoon Espoon Kivenlahteen (Tyrskyvuori 4). Ilmoittautuminen on nyt käynnissä, ja päättyy maanantaina 23.11. Kaikki seuran jäsenet ovat ikään katsomatta tervetulleita mukaan!

Pikkujoulujen ohjelman suhteen perinteet ovat kovaa valuuttaa, joten ohjelmassa ainakin seuraavaa:

Saunomista, syömistä, seurapelejä, tietovisa, juhlapuheita.

Tietovisan järjestäminen on annettu jälleen nuoren sukupolven vastuulle. Paineet ovat kovat järjestäjien päädyssä, mutta kyniä teroitellaan jo kisaajienkin keskuudessa.

Saunomisesta innostuneet aloittavat iltansa saunatiloissa kello 17 (aulan henkilökunta ohjaa sinut oikeaan saunaan). Kaikki ovat sinne tervetulleita - vain uima-asu on tarpeen (joskaan uimamahdollisuutta ei tänä vuonna ole).

Jos jätät saunan väliin, voit saapua suoraan illalliselle kellariravintolaan, joka on käytössämme kello 19 alkaen.

Unohtumattoman, TS-vuoden järkähtämättömiin kohokohtiin lukeutuvan iltaman kokonaishinta on 15 EUR saunojille ja 10 EUR suoraan ravintolaan saapuville. Maksu tapahtuu paikan päällä käteisellä.

Myös mahdolliset seuran ulkopuoliset avecit ovat tilaisuuteen tervetulleita. Heidän osaltaan veloitukseksi tulee omakustannehinta (sauna + ruokailu 30 €, pelkkä illallinen 25€).

Liitythän mukaan iloiseen tonttulaumaan. Sitovat ilmoittautumiset ma 23.11.2009 mennessä osoitteeseen: jussi.palmen@helsinki.fi. Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä, tuletko saunaan.

Jos mielit yksityiskohtaisempaa esittelyä juhlapaikastamme, katso Meripuiston verkkosivut osoitteesta: www.meripuisto.fi/meripuisto

Iloisin terveisin,

Tapion Sulka

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram