Pikkujoulut 2.12.2017

12 marraskuun, 2017

Tapion Sulan perinteistä pikkujoulupäivää vietetään 2.12.2017. Pikkujoulupäivän ohjelma alkaa Esport Centerissä perinteisellä pikkujoulujen neluriturnauksella. Neluriturnauksessa palkitaan myös paras tiimiasu! 

Illaksi suunnataan Otaniemen Radisson Blu –hotellille saunaan ja pikkujouluillalliselle. Illan ohjelmassa on myös kaikkien odottama tietovisa!

Pikkujoulujen iltaohjelmaan tulee ilmoittautua 23.11. mennessä ja neluriturnaukseen 28.11. mennessä. 

Nelinpeliturnaus klo 11.00

Pikkujoulut alkavat seuran sisäisellä, leikkimielisellä nelinpelikisalla. Notkea polviasento, pystyssä seisova maila ja salamannopeat refleksit ovat valttia, kun kentillä kohtaavat nuoret lupaukset, nykytaitajat ja taktisesti ylivertaiset kehäketut. Valitse itsellesi mukava ja luotettava pari ja ilmoittaudu mukaan. Kaikenikäiset ja -tasoiset pelaajat ovat tervetulleita. Kaikille pareille kertyy otteluja niin alkulohkossa kuin jatkopeleissäkin.

Nelinpeliturnaukseen osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittaudu nelinpeliturnaukseen myClubissa viimeistään 28.11. Lisää parisi nimi ilmoittautumisen jälkeen lähettämällä myClubissa viesti järjestäjille.

Pikkujoulujen iltaohjelma klo 16.00

Esport Centeristä siirrytään omin kyydein juhlapaikalle Otaniemen Radisson Blu -hotelliin (Otaranta 2, 02150 Espoo).

Löylyihin ja vilvoittavaan uima-altaaseen päästään pulahtamaan kello 16 alkaen, mitä varten kokoonnutaan hotellin saunatiloihin. Uimista silmällä pitäen ota uima-asu mukaasi!

Iltaohjelma jatkuu hotellin ravintolassa, jonne siirrytään nauttimaan joulupöydän antimista.

Illan aikana syödään hyvin, nautitaan hyvästä seurasta, otellaan perinteikäs pienjoukkueiden tietokilpailu sekä palkitaan eri kategorioissa vuoden menestyneimmät tapionsulkalaiset! Myös iltaohjelmaan ovat tervetulleita kaikenikäiset seuran jäsenet.

Iltatilaisuus päättyy klo 23, jolloin Otaniemestä siirrytään pois itse sovituin kyydein.

Iltatilaisuuden hinta on 35 euroa ja hinta sisältää saunan, pikkujouluillallisen ja illan ohjelman hotellilla.

Myös avecit, jotka eivät ole Tapion Sulan jäseniä, ovat tervetulleita saunaan ja pikkujouluillalliselle. Heidän osaltaan saunamaksun sisältävän illalliskortin hinnaksi tulee omakustannehinta 45 euroa.

Ilmoittaudu iltaohjelmaan myClubin kautta viimeistään 23.11. Ilmoita erikoisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä lähettämällä myClubin kautta viesti järjestäjille.

Iltaohjelman osallistumismaksu laskutetaan osallistujilta.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram