Pikkujoulut 19.11.2016

24 lokakuun, 2016

Tapion Sulan perinteistä pikkujoulupäivää vietetään 19.11.2016. Pikkujoulupäivän ohjelma alkaa Esport Centerissä ranking-kisoilla ja jatkuu iltapäivällä perinteisellä pikkujoulujen neluriturnauksella. Neluriturnauksessa palkitaan myös paras tiimiasu!

Illaksi suunnataan Otaniemen Radisson Blu –hotellille saunaan ja pikkujouluillalliselle. Illan ohjelmassa on myös kaikkien odottama tietovisa!

Pikkujoulujen iltaohjelmaan tulee ilmoittautua 9.11. mennessä ja neluriturnaukseen 16.11. mennessä. Ranking-kisoihin voi ilmoittautua vielä kisapäivän aamuna.

 

Ranking-kilpailut klo 10.00

Pikkujoulupäivän ohjelma alkaa marraskuun ranking-kisoilla. Kisassa pelataan omaa tasoaan vastaavien pelaajien kanssa vähintään kolme kovaa ottelua. Ranking-kisoihin osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittaudu ranking-kisaan myClubissa viimeistään 19.11. tai paikan päällä Esport Centerissä kisapäivänä klo 9.20 – 9.30

Nelinpeliturnaus klo 13.00

Kisapäivä jatkuu seuran sisäisellä, leikkimielisellä nelinpelikisalla. Notkea polviasento, pystyssä seisova maila ja salamannopeat refleksit ovat valttia, kun kentillä kohtaavat nuoret lupaukset, nykytaitajat ja taktisesti ylivertaiset kehäketut. Valitse itsellesi mukava ja luotettava pari ja ilmoittaudu mukaan. Kaikenikäiset ja -tasoiset pelaajat ovat tervetulleita. Kaikille pareille kertyy otteluja niin alkulohkossa kuin jatkopeleissäkin.

Nelinpeliturnaukseen osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittaudu nelinpeliturnaukseen myClubissa viimeistään 16.11. Lisää parisi nimi ilmoittautumisen jälkeen lähettämällä myClubissa viesti järjestäjille.

Pikkujoulujen iltaohjelma klo 18.00

Pikkujoulujen iltaohjelmaan osallistuville tarjoillaan ennen iltaohjelmaan siirtymistä välipala turnauspaikalla Esport Centerissä.

Esport Centeristä siirrytään omin kyydein juhlapaikalle Otaniemen Radisson Blu -hotelliin (Otaranta 2, 02150 Espoo).

Löylyihin ja vilvoittavaan uima-altaaseen päästään pulahtamaan kello 18 alkaen, mitä varten kokoonnutaan hotellin saunatiloihin. Uimista silmällä pitäen ota uima-asu mukaasi!

Iltaohjelma jatkuu klo 20 glögitarjoilulla saunalla, minkä jälkeen siirrytään ravintolaan nauttimaan joulupöydän antimista kello 20.30 alkaen.

Illan aikana syödään hyvin, nautitaan hyvästä seurasta, otellaan perinteikäs pienjoukkueiden tietokilpailu sekä palkitaan eri kategorioissa vuoden menestyneimmät tapionsulkalaiset! Myös iltaohjelmaan ovat tervetulleita kaikenikäiset seuran jäsenet.

Iltatilaisuus päättyy ennen puolta yötä, jolloin Otaniemestä siirrytään pois itse sovituin kyydein.

Iltatilaisuuden hinta on 30 euroa ja hinta sisältää koko päivän ohjelman, ruokailun Esport Centerissä, saunan ja pikkujouluillallisen.

Myös avecit, jotka eivät ole Tapion Sulan jäseniä, ovat tervetulleita saunaan ja pikkujouluillalliselle. Heidän osaltaan saunamaksun sisältävän illalliskortin hinnaksi tulee omakustannehinta 40 euroa.

Ilmoittaudu iltaohjelmaan myClubin kautta. Ilmoita erikoisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä lähettämällä myClubin kautta viesti järjestäjille.

Iltaohjelman osallistumismaksu laskutetaan osallistujilta.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram