Perhesulkis ja minisulkis: sulkista perheen pienimmille

20 heinäkuun, 2022

Laajassa ryhmätarjonnassamme löytyy harrasteryhmiä myös perheen pienimmille, aina 4-vuotiaista lähtien. Tässä esittelyssä Perhesulkis, Minisulkis sekä Miniässät-ryhmät. Tutustu myös muuhun ryhmätarjontaamme täällä ja ilmoittaudu mukaan! Kaikkiin ryhmiimme kuuluu myös kaksi ilmaista kokeilukertaa. Näistä lisätietoa saat parhaiten olemalla yhteydessä toiminnanjohtajaamme Lasse Lindelöfiin (lasse.lindelof@tapionsulka.fi).

Perhesulkis: Aloita huippuharrastus yhdessä 4-6-vuotiaan lapsesi kanssa!

Perhesulkis on loistava tapa alle kouluikäisille tutustua sulkapalloiluun ja liikuntataitoihin yhdessä vanhemman kanssa. Vanhemmille perhesulkiksessa on tarjolla kevyehkö urheiluhetki sekä yhteistä aikaa lapsen kanssa liikunnan parissa. Perhesulkis on vuorossa aina torstaisin klo 16.30-17.30, valmentajana moninkertainen nelinpelin Suomen mestari Sonja Pekkola!

Minisulkis: sulkapallon perusteita leikkien ja pelien kautta!

Minisulkiksessa lapsi pääsee jo itsenäisen harrastamisen pariin muiden ikäistensä ja loistavien valmentajien avulla. Minisulkiksessa harjoitellaan ihan oikeaa sulkista, mutta suurimmaksi osaksi leikinomaisten harjoitteiden kautta. Ryhmän tasosta riippuen kauden aikana päästään myös ihan pelaamisen makuun. Minisulkiksen tavoitteena on innostua lajista ja saada hyvä pohja, josta halutessa ponnistaa tulevaisuudessa kovempiin ryhmiin. Minisulkisharjoitukset ovat maanantaisin klo 17.00-18.00, ja ryhmässä päävalmentajana toimii tämän hetkinen naisten kaksinpelin Suomen mestari Nella Siilasmaa, sekä apuvalmentajina kaksi seuramme huippujunioria Annika Vokkolainen ja Jesse Siilasmaa!

Mikäli lapsi osuu palloon jo kohtalaisen hyvin ja on innostunut heti kehittymään ja pelaamaan harjoituksissa, suosittelemme tulemaan kokeilemaan Miniässät-ryhmiä. Miniässissä on paljon edellisten vuosien minisulkis-pelaajia. Miniässät-ryhmissä leikitään hiukan vähemmän ja treenataan hiukan enemmän verrattuna Minisulkis-ryhmään, kuitenkin hauskuuden ja leikkimielisyyden kautta edelleen. Ryhmät ovat suunnattu 8-11-vuotiaille, mutta ryhmiin on osallistunut 6-vuotiaitakin. Miniässät-ryhmiä seuramme tarjoaa maanantaisin klo 17.30-19.00, keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 sekä torstaisin klo 16.30-17.30. Tule mukaan tutustumaan!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram