Oliverille turnausvoitto Irlannissa

4 syyskuun, 2023

Oliver Oldorff pelasi hienon turnauksen viikonloppuna U19 Irish Openissa Dublinissa. Kisa on osa Badminton Europen U19 kiertuetta ja osallistujia kisassa oli 122. Oliver pelasi kisassa kaksinpeliä ja sekanelinpeliä yhdessä virolaisen Elisaveta Berikin kanssa. Poikien nelinpeliin Oliver oli myös ilmoittautunut, mutta hänen Walesiläinen parinsa joutui jäämään kisasta pois.

Sekanelinpeli sujui ensimmäistä kertaa parina pelaavilta Oliverilta ja Elisavetalta loistavasti, ja he voittivat koko turnauksen! Turnauksen aikana otteluvoittoja parille kertyi viisi, mm. kovasta ranskalaisparista semifinaalissa. Turnauksen aikataulussa oli hieman haasteita, ja kyseinen semifinaali alkoikin vasta 00.20 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Oliverin kommentit sekanelinpelistä: "Mixti sujui tosi hyvin, ja meidän yhteispeli oli tosi hyvää, vaikka oli eka kerta kun pelattiin parina. Oli hienoa voittaa noin kovatasoinen kisa."

Oliver osallistui myös kaksinpeliin kisassa, jossa ensimmäisellä kierroksella tuli hyvä voitto hollantilaisesta vastustajasta, mutta toisella kierroksella harmittava tappio ranskalaista pelaajaa vastaan.

"Kaksinpelissä meni eka peli hyvin, ja toka oli voitettavissa, mutta ei vaan ollut mun päivä siinä."

Tapion Sulka onnittelee hienosta menestyksestä!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram