Ole mukava, ole mukana! Tule vapaaehtoiseksi SM-kisoihin!

25 tammikuun, 2014

SM-kisoissa vapaaehtoiset ovat avainasemassa pyörittämässä kisoja ja luomassa mukavaa tunnelmaa niin yleisölle kuin pelaajillekin. Vapaaehtoisena olet myös itse aitiopaikalla seuraamassa kisatunnelmaa!

Vapaaehtoisena toimiminen ei edellytä lajituntemusta tai aikaisempaa kokemusta. Mukaan voi ilmoittautua kuka vain. Kisajärjestäjät tarjoavat sisäänpääsyn kisoihin ja syötävää vapaaehtoisille.

 

Vapaaehtoiseksi kisajärjestelyihin

Kisajärjestäjien toiveena on, että ilmoittaudut viimeistään 26.1.2014, jotta he ehtivät tehdä tehtäväluettelon ja lähettää sen tekijöille ennen kilpailua! Toki voit ilmoittautua myöhemminkin, mutta ilmoittautuneet ovat etusijalla kaikissa tehtävissä!

Vapaaehtoisten tehtävät ja ilmoittautuminen

Mikäli kaipaat ilmoittautumiseen apua tai lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta, ota yhteyttä ilkka.hellgren@sulkapallo.fi

Vapaaehtoiseksi minisulkis-tapahtumaan

Kisatoimitsijoiden lisäksi vapaaehtoisia tarvitaan myös Minisulkis-tapahtuman järjestelyissä lauantaina.

SM-kisojen neljännesfinaalien ja semifinaalien välisellä tauolla lauantaina klo 14 - 15 järjestetään minisulkis-tapahtuma 4 - 9 -vuotiaille. Minisulkis on sulkapalloa ja monipuolista liikkumista perheen pienimmille pelaajille. Tapahtuman järjestelyissä tarvitaan avustajia eri toimintarasteille (ks. video). Avustajien tehtävät alkavat klo 13 minisulkis-tapahtuman rastien valmistelulla.

Minisulkis-tapahtuman järjestelyihin voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi sähköpostilla tommi.saksa@sulkapallo.fi

Tältä näytti meininki viime vuoden SM-kisojen Minisulkiksessa.

 

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram