Neluriturnaus ja pikkujoulut 5.12.2015

12 marraskuun, 2015

Tapion Sulan perinteistä pikkujoulupäivää vietetään 5.12.2015. Samassa yhteydessä järjestetään myös niin ikään perinteeksi muodostunut seuran sisäinen nelinpeliturnaus.

Ilmoittautumiset sekä nelinpeliturnaukseen että pikkujouluihin 30.11 mennessä. Klikkaa "lue lisää" ja katso päivän ohjelma ja ilmoittautumisohjeet.

Päivän ohjelma ja hinnat

Nelinpeliturnaus

Päivä käynnistyy kello 10 Esport Centerissä, jossa otellaan seuran sisäinen, leikkimielinen nelinpelikisa. Notkea polviasento, pystyssä seisova maila ja salamannopeat refleksit ovat valttia, kun kentillä kohtaavat nuoret lupaukset, nykytaitajat ja taktisesti ylivertaiset kehäketut. Valitse itsellesi mukava ja luotettava pari ja ilmoittaudu mukaan. Kaikenikäiset ja -tasoiset pelaajat ovat tervetulleita. Kaikille pareille kertyy otteluja niin alkulohkossa kuin jatkopeleissäkin.

Nelinpeliturnaukseen osallistuminen on maksutonta. Katso ilmoittautumisohjeet alta.

Pikkujoulujen iltaohjelma

Pikkujoulujen iltaohjelmaan osallistuville tarjoillaan ennen iltaohjelmaan siirtymistä kevyt lounas turnauspaikalla Esport Centerissä.

Esport Centeristä siirrytään omin kyydein juhlapaikalle Otaniemen Radisson Blu -hotelliin (Otaranta 2, 02150 Espoo).

Löylyihin ja vilvoittavaan uima-altaaseen päästään pulahtamaan kello 15 alkaen, mitä varten kokoonnutaan hotellin saunatiloihin. Uimista silmällä pitäen ota uima-asu mukaasi!

Illallisohjelma alkaa klo 18 glögeillä saunatiloissa. Ravintolassa tarjoillaan joulumenu kello 18.30 alkaen.

Illan aikana syödään hyvin, nautitaan hyvästä seurasta, otellaan perinteikäs pienjoukkueiden tietokilpailu sekä palkitaan eri kategorioissa vuoden menestyneimmät tapionsulkalaiset! Myös iltaohjelmaan ovat tervetulleita kaikenikäiset seuran jäsenet.

Iltatilaisuus päättyy ennen puolta yötä, jolloin Otaniemestä siirrytään pois itse sovituin kyydein.

Iltatilaisuuden hinta on 25 euroa ja hinta sisältää koko päivän ohjelman, lounaan Esport Centerissä, saunan ja pikkujouluillallisen.

Myös avecit, jotka eivät ole Tapion Sulan jäseniä, ovat tervetulleita saunaan ja pikkujouluillalliselle. Heidän osaltaan saunamaksun sisältävän illalliskortin hinnaksi tulee omakustannehinta 40 euroa.

Maksut paikan päällä käteisellä. Yritäthän ystävällisesti varata tasarahan.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumiset sekä nelurikisaan että pikkujouluihin 30.11 mennessä seuran tapahtumailmoittautumisjärjestelmässä.

Muista ilmoittautua erikseen nelurikisaan sekä pikkujoulujen iltaohjelmaan. Nelinpelikisaan on tärkeää muistaa ilmoittaa myös pari. Tällöin riittää, että vain toinen parista suorittaa ilmoittautumisen. Ilmoittaudu nelinpelikisaan kirjoittamalla koko oma nimesi (etunimi ja sukunimi) ilmoittautumisjärjestelmän "Etunimi"-kenttään ja parin koko nimi "Sukunimi"-kenttään. Näin ilmoittautuminen näkyy oikein järjestelmässä. Esimerkki:

Nimi: Sirkka Smash

Sukunimi: Daniel Drive

Iltaohjelmaan ilmoittautuessasi kirjoita lisätiedot-kenttään "sauna" tai "ei saunaa", jotta tiedetään paljonko saunalle odotetaan porukkaa. 

Lisätiedot-kenttään voit myös kirjoittaa mahdollisen erikoisruokavaliosi.

Tavataan pikkujouluissa!

PS. Neluriturnauksessa paras tiimiasu palkitaan!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram