MUUVI -sulkiskerho starttaa tällä viikolla torstaisin Esport Centerissä

21 syyskuun, 2015

MUUVI ryhmät ovat täysin ilmaisia alakoululaisille 4 - 6 lk. suunnattuja liikuntakerhoja, joita tällä hetkellä toteutetaan ympäri Espoota mm. uinnissa, koripallossa, sählyssä. Espoon kaupunki on toivonut sulkapalloa lisäämään lajikirjoa ja lähestyi Tapion Sulkaa keväällä. Tapion Sulka lähti luonnollisesti mielellään hankkeeseen mukaan toimien nyt alkavan MUUVI -sulkiskerhon toimeenpanijana.

"Esitimme ideamme MUUVI sulkiskerhosta Aarnivalkean koululle jotka innostuivat ja Aarnivalkean
koulusta tuli siten sulkapallon toimipiste, käytännössä kerho pidetään Esport Centerissä hallin
tarjoaman tilan ja kenttien ansiosta" kertoo Tapion Sulan toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf.

"Hienoa että saamme sulkapallon mukaan tämäntyyliseen matalan kynnyksen tapaan tutustua lajiin
ja vieläpä kaupungin aloitteesta, he ovat tehneet tämän meille helpoksi", kehuu Lindelöf Espoon kaupungin liikuntapalvelujen osastoa. Kaupunki on myös aloittanut mittavan markkinoinnin MUUVIN osalta esim. Espoon kaupungin joukkoliikenteessä.

Kuinka pääsen mukaan?

Mikäli olet espoolainen 4 - 6. - luokkalainen ja halukas liittymään MUUVI-sulkikseen voit ilmoittautua Lasselle suoraan joko meilillä osoitteeseen lasse.lindelof@tapionsulka.fi tai puh. 050 5960 643. Ilmoittautua voi myös paikan päällä.

Aarnivalkean koulun oppilaat siirtyvät Esport Centeriin yhteisesti koululta klo 14.00. Kerhotunti käynnistyy klo 14.30 ja päättyy 15.30. Muiden koulujen oppilaat saapuvat suoraan Esport Centeriin klo 14.30.

Lisätiedot tai puhelimitse Lasselta nro 050 5960 643.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram